Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavar, ha a barátotokn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar, ha a barátotoknak vannak lány barátai?

Figyelt kérdés
A barátomnak van kb 3-4 lány barátja,akikkel néha szokott facebookon beszélgetni.Találkozni nem szoktak mert osztálytársak,kivéve egyet.Neki még a kapcsolatunk elején írt olyanokat,hogy szerintem jól nézel ki meg küldött a csaj bikinis képet magáról,állítólag nem gondolta komolyan.Azóta nem volt semmi ilyen,meg már idő közben neki is lett pasija. Szerintetek még mindig féltékenynek kellene lennem?

2016. aug. 16. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én Fiú vagyok és nagyon sok lány barátom van, talán több is, mint fiú, de igazából nem jelent semmit. Még akkor sem kell nagyon fosni, ha szebbnek látod magadnál, mert valszeg ha a barátodnak jobban tetszene, őt választotta volna mielőtt megismert téged...17F
2016. aug. 16. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nincs köztük semmi nem zavarna, de pl a bikinis kép meg a bókolás már eléggé idegesitene. L/17
2016. aug. 16. 16:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát engem nagyon zavarna, eléggé féltékeny típus vagyok,de sajnos nem tudnék vele mit kezdeni. :D
2016. aug. 16. 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyaltalan nem zavarna, nem erdekelne, ha lanyokkal beszel, amig haveri/ismerosi szinten teszi. Azert tarkon csapnam ha bikinis kepeket kuldozgetnenek neki...

17/l

2016. aug. 16. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem az osztályomból szinte az összes lány a barátom sokat segítek nekik. De egyik sem féltékeny hogy a másiknak segitek.
2016. aug. 17. 12:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem az osztályomból szinte az összes lány a barátom sokat segítek nekik. De egyik fiu sem féltékeny hogy a lányoknak segitek.
2016. aug. 17. 12:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Engem egyáltalán nem zavarna. Nekem is sokkal több a fiúbarátom, mint a lány. Mivel magamról tudom, hogy én sem akarok tőlük semmit, mert havernak tökéletesek, de nincs bennük olyasmi, amitől beléjük szeretnék, bíznék benne, hogy a párom is így van a lánybarátaival. Egyrészt, másrészt meg a kapcsolat egyik alapja a bizalom. Ha valami nem tetszene, simán rákérdeznék. A reakcióból meg nagy eséllyel le tudnám szűrni, hogy mi a helyzet. Ha valaki mással is próbálkozik, keresgél, az már annak az egyik jele, hogy a jelenlegi kapcsolatában nem érzi jól magát. Ilyenkor két lehetőség van. El kell engedni, vagy tisztázni a konfliktusokat, és közös megoldást találni, ami mindkét félnek jó. Egy stabil, működőképes kapcsolatban nem igazán fogja senki megcsalni a párját. Ha mégis, az már jellemhiba, olyan embert felesleges magunk mellett tartani. Ebben a korban max. az lehet a probléma, hogy valaki kíváncsi, vagy eleve rosszul választja a párját. Az utóbbi még sok felnőttnél is megesik.

18/l

2016. aug. 17. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!