Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha a barátotoknak vannak lány barátai?
Egyaltalan nem zavarna, nem erdekelne, ha lanyokkal beszel, amig haveri/ismerosi szinten teszi. Azert tarkon csapnam ha bikinis kepeket kuldozgetnenek neki...
17/l
Engem egyáltalán nem zavarna. Nekem is sokkal több a fiúbarátom, mint a lány. Mivel magamról tudom, hogy én sem akarok tőlük semmit, mert havernak tökéletesek, de nincs bennük olyasmi, amitől beléjük szeretnék, bíznék benne, hogy a párom is így van a lánybarátaival. Egyrészt, másrészt meg a kapcsolat egyik alapja a bizalom. Ha valami nem tetszene, simán rákérdeznék. A reakcióból meg nagy eséllyel le tudnám szűrni, hogy mi a helyzet. Ha valaki mással is próbálkozik, keresgél, az már annak az egyik jele, hogy a jelenlegi kapcsolatában nem érzi jól magát. Ilyenkor két lehetőség van. El kell engedni, vagy tisztázni a konfliktusokat, és közös megoldást találni, ami mindkét félnek jó. Egy stabil, működőképes kapcsolatban nem igazán fogja senki megcsalni a párját. Ha mégis, az már jellemhiba, olyan embert felesleges magunk mellett tartani. Ebben a korban max. az lehet a probléma, hogy valaki kíváncsi, vagy eleve rosszul választja a párját. Az utóbbi még sok felnőttnél is megesik.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!