Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ducibb lányok titeket zavar, ha egy fiú jóval vékonyabb és könnyebb nálatok?
Figyelt kérdés
2016. aug. 2. 11:01
1/21 anonim válasza:
Hat engem kicsit zavar mert alapbol az olyan fiuk jonnek be akik kicsit ducik vagy atagosak a nagyon vekonyak nem jonnek be de viszont a masik veglet sem ami nagyon husis az se jon be szoval engem zavarna ha baratom sokkal vekonyabb lenne nalam de attol meg mas duci lanyoknak meg bejonnek az ilyen fiuk meg nem zavarja oket ha sokkal vekonyabb a fiu..ez csak az en velemenyem :) 17/l
3/21 anonim válasza:
én is vékonyabb vagyok a barátnőmnél és nem zavarja,nem mindenki csak az izom mennyiséget nézi
4/21 anonim válasza:
" én is vékonyabb vagyok a barátnőmnél és nem zavarja,nem mindenki csak az izom mennyiséget nézi"
Mert még gyerek! Amint megjön az esze nézni fogja. Azt is, hogy egy ilyen ostoba ne használja ki többet!
5/21 anonim válasza:
azt se tudod hány éves és hogy mi fontos neki egy fiúban szóval kussolj el
6/21 anonim válasza:
Én nem szeretem a nagyon vékony fiúkat.Olyan érzés, mintha nekem kéne védelmeznem őt. :D Akin van kis husi, de nem túl sok, az pont jó :)
15/l
7/21 anonim válasza:
Hát engem rettenetesen. Nincsen sok hátra hogy meglegyen a kiló és a várva várt alak, de rettegek, hogy mivan ha az is sok bárkihez. Nyilván nem ismerkedek nagyon vékony emberekkel de nehéz megítélni magam.
Nehéz ügy.
8/21 anonim válasza:
Én átlagos vagyok de ha duci lennék zavarna sztem
9/21 anonim válasza:
Engem nem a fiú zavar, én érzem magam kellemetlenül. (Persze csak ha sokkal könnyebb. 1-2 kg nem számít)
10/21 anonim válasza:
Nem az a baj ,hogy a fiúnak normális a testalkata hanem nekem lenne rossz, mindig az lenne a fejembe ,hogy fogyjak le fogyjak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!