Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, memnyire zavar titeket az, hogy a fiú káromkodik és csúnyán beszél?
Nem feltétlenül szókincs hiány, nekem például írásban kifinomult szókincsem, fogalmazásmódom van (mint például itt is), élő beszéd közben viszont csak hebegek-habogok.
A káromkodás sem zavar mindenkit, de próbáld meg egy kicsit moderálni magad ha tudod, mert sokan rossz véleménnyel vannak róla.
Remélem tudtam segíteni.:)
Először ha veled beszél így akkor mondj
valamit mert ha magyon csúnyán beszél veled, akkor szerintem ne türd szó nélkül de te tudod. És én a csúnya szavakra értettem. :)
Átlagon felüli anyagi helyzetben nőttem fel, a szüleim pedig több diplomával rendelkeznek. Lány létemre mégis úgy káromkodom, mint egy rosszabb fajta kocsis. El lehet ítélni, meg amit akartok, de ez itthon sosem volt akkora jelentőségű dolog. Nekem ez gyakorlatilag természetes. Persze, amikor más emberek verbális bántalmazásáról van szó, akkor észnél vagyok. Inkább csak a levegőbe mondok ki ilyeneket, mint másra.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!