Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom más lányok képeit lájkolja jogos ha zavar?
A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt , tényleg nagyon szeret legalább meg minden de egyszerűen zavar hogy amint nincs velem felmegy instagramra és annyit látok hogy lányok képeit likeolja de még csak nem is olyanokat akiket követ nem is ismeri őket , csak jól néznek ki , nem értem megnézi oke de miért kell még mindenki tudtára adni meg nyomot hagyni hogy ő azt a lányt megnézte , idegesít és nem tudom hogy szóljak e neki mert nem akarom ilyen hülyeségekkel idegesíteni holott azt mondta bármi van szóljak akármi nem tetszik vagy baj van . De egyszerűen nem vesz rá a lélek ezt meg mondani neki , holott nagyon zavar , de szerintem azt hiszi hogy én nem látom amiket likeol pedig instán meg lehet nézni ismerősök miket likeolnak , lehet túl féltékeny vagyok? Nagyon zavar
Légyszi segítsetek.
Előre is köszi <3
Te Jó Isten!
Három hónapja 'együtt' vagytok és máris kifelé kacsingat?
.
"azt hiszi hogy én nem látom"
Tehát úgy vélekedik, ha te nem látod, megteheti?
Mikkel fog még megbántani akkor, ha te -hite szerint- nem látod?
.
Három hónap még nem hosszú idő. Beszélgess vele sürgősen, mielőtt nagyobb bánatot okozna!
Soha nem fogsz olyan pasit találni, aki nem fog oldalra nézni, ha lát egy jó csajt az utcán vagy a neten. És akkor mi van, ha like-olja? Történni fog valami szerinted köztük? Mindegyikkel? Azt ne mondd, hogy neked csak ő tetszik és senki más! Nincs olyan pasi sehol a világon, aki esetleg érdekel, csak egy pillantás erejéig sem?
Ne legyél ennyire álszent! Fogadd el és legyél te magad olyan, hogy ne történjen semmi több, csak egy like.
Az utolsó szemèlyében hallhattuk a ribik véleményét.
Ha tetszik is neki mivel szeret lehetne tekintettel arra hogy ez neked nem esik jól és magában tarthatná a lájkokat. Ezek az esetek többsègében figyelem felhívásra is szolgálnak hogy “igen nekem tetszel jelentkezz ha én is neked” .
Hát b@**ki ti elrontják az ember kedvét.
Nem a világ legjobb nője te pa**szt? Tudod ha valakit szeretsz akkor ő a világ legjobb nője számodra.
Istenem ekkora s^ggf^j^k^t mi a halálért kellett megteremteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!