Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy maradjak nyugodt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy maradjak nyugodt?

Figyelt kérdés
Van egy olyan fura szokasom hogy félek telefonon beszélni.. a barátommal... nem tudom miért... tudnátok mondani olyanokat hogy ezt hogyan győzhetném le? :( és hogy maradjak nyugodt? :(

2018. szept. 28. 19:53
 1/2 KedvesPitypang válasza:

néha még én is félek (lassan felnőtt fejjel) hivatalos ügyeket intézni telefonon, vagy fontos hívásokat lebonyolítani, mert pl mi van ha nem értem mit mond a másik, és vissza kel kérdeznem akár többször is stb.

talán próbáld meg elképzelni hogy szemtől szemben beszélgettek, előre képzeld el az arcát, a szemeit, vagy a haját, vagy ami megnyugtat vele kapcsolatban. biztos vagyok benne, hogy idővel túllendülsz ezen ;)

2018. szept. 28. 22:30
 2/2 anonim válasza:

Vannak olyan emberek, akik akaratukon kívül(?) telefonálás közben fel-alá járkálnak! Valaki elkezd piszkálni egy éppen keze ügyébe eső tárgyat. Ezzel megőrjítve a többi embert, aki a szobában van.

A hivatalos helyek felhívásával meg az a bajom, hogy ott kivétel nélkül akkora bunkókkal szoktam összeakadni, hogy azon kell gondolkodnom, hogyan tudom magamat türtőztetni!

A barátoddal beszélsz. Ezek szerint egy lány vagy? Akkor beszéljétek meg a dolgot.

Vagy egy haverral? Akkor beszélj úgy, mint ahogyan személyesen szoktatok.

Nekem régen volt olyanom, hogy kapkodtam. Mintha 5mp-em lett volna, hogy elmondjam amit akarok, aztán már nem fogja érdekelni az adott illetőt. Most már úgy vagyok vele, hogy vagy hallgasson végig, vagy fel se hívjon!

2018. okt. 13. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!