Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17-18 évesek mit akarnak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-18 évesek mit akarnak a 12-14 évesektől amúgy?

Figyelt kérdés

Csak úgy kérdezem.

28/F

2018. szept. 8. 17:16
1 2
 11/14 anonim válasza:
0%

Kilences:A legtöbbnek a faterja tud rólam, azt hiszik matekból/fizikából korrepetálom őket. És baromira tisztelnek, hogy ennyi meló mellett még magántanárkodom, és foglalkozom a drága kislányukkal. Persze nem is sejtik, hogy a "megmutatom milyen nagy lány vagyok" kicsi féltett porontyjuk szűk segge luka van egy hét után az asztalon, és nem az Ohm törvény. Mert ebbe is belemennek egy hét után.

De nem küldenél bikinis képet? Jelenleg csak egy 15 éves bejáróm van, kicsit uncsi így. Lehetnél Te a másik! Várom

2018. szept. 13. 17:57
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Kinek kell egy hájas beképzelt 28 éves nő, amikor megkaphatsz egy 14 éves hamvas érintetlen cukorf a latot is.
2018. szept. 16. 00:55
 13/14 A kérdező kommentje:

#12 Tudod, az már csak a te bajod, hogy nem tudsz egy normális nőt felszedni. Látszik, hogy szellemileg egy 14 éves értelmi szintjén állsz.

De tudod, nemis ezzel van a baj, hanem azzal, hogy ebben a kapcsolatban rohadt sokat tud sérülni lelkileg a lány. Ez kell neked? Ha igen, az azt jelenti, hogy csak magadra gondolsz. Letojod kivel mi van, csak neked jó legyen. Tipikus Magyar ember...

Nemrég olvastam egy ilyesmi kérdést, ott egy 26 éves srác írta, hogy csak egy életünk van és azt az egy életünket hasznos dolgokra kéne használni, olyan dolgokra, ami senkinek nem árt és nem ártatlan lányok életét tönkretenni.

De mindegy, ez a felfogás, hogy ”Kinek kell egy hájas beképzelt 28 éves nő, amikor megkaphatsz egy 14 éves hamvas érintetlen cukorf a latot is.” olyan gyerekes gondolkodásra vall, hogy megértem, hogy miért a beképzelt nőkkel jöttél.

Remélem azért felnyitottam a szemed valamire, de ha nem az sem túlzott probléma így már.

2018. szept. 16. 09:59
 14/14 anonim válasza:
100%

#13 Hagyjad, az ilyenek olyanok, mint a kamaszok. Akármit mondasz nekik, te leszel a szar. :D

Nem érdemes ilyenekkel foglalkozni, sajnos olyan éretlenek, mint a zöld alma.

2018. szept. 16. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!