Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én sem értem amúgy :D És az a baj, hogy a 12-14 éves lányoknak ez tetszik, meg hagyják magukat, amikor egyértelmű, hogy úgy sem lesz hosszútávú a dolog. Meg egyébként rohadt gáz, hogy eddig süllyedt néhány fiatal felnőtt, és konkrétan gyerekekkel kezdenek ki. Arról meg ne is beszéljünk, hogy ha az illető 18 felett van, akkor az pedofíliának számít.
2018. szept. 8. 17:36
2/14 anonim válasza:
A saját korosztályuknál sikertelenek, hiszen egy 17-18 éves lánynak már vannak igényei, van tapasztalata és kialakult személyisége. Egy naiv kislánynak nincsenek, náluk sokkal könnyebb dolguk van és még könnyebb őket lenyűgözni. Pont ezért annyira gáz ezt kihasználni.
2018. szept. 8. 17:40
3/14 October15 válasza:
Egy 17 éves lánynak kialakult személyisége? :D Huh akkor nem ugyanazokat a 17 éves lányokat ismerjük. XD [Ettől persze mint haver/barát szeretem őket de olyan messze vannak a kialakult személyiségtől mint én a PhD-től. :D Leginkább úgy 5 évre. XD]
2018. szept. 8. 17:43
4/14 anonim válasza:
Engem 13-14 évesen a 25 éves postás srác nézett mindig, szóval ezt akár a te korosztályodtól, vagy akár az 50 évesektől is megkérdezhetnéd! :D
16/L
2018. szept. 8. 17:52
5/14 anonim válasza:
Sziasztok, egyszer átmentem pár éve a barátnőmhöz (11 évesek voltunk) és egy 16 éves srác ráírt,hogy szia mizu (együtt kigondoltuk,hogy mit írjunk és akkor megírtuk) megkérdeztük ki,azt mindta látta facen és tetszik a fiúnak. Elmondta hol lakik mi bekamuztunk valamit fel akartuk hívi hívásba,de hogy ő félénk és nem mer beszélni. Aztán így random megkérdezi h ha megmutatjuk az arcunk akk megmutatja a farkát. Hát minket nagyon érdekeltek az ilyen dolgok szóval mondtuk h ok. Nem mutattuk az arcunk de attól még ott verte. Aztán kérte hogy mutassa meg a punciját vagy a bugyiját,bugyiba negmutattuk a barátnőm,köldöktől lefele. Aztán hangüzenetbe beoltottuk h az anyja biztos nem tudja mit csinál meg h nem normális meg hogy ez gáz amit csinál és tiltottuk oszt já.
2018. szept. 8. 19:09
6/14 anonim válasza:
Az egyik előttem hozzászólónak igaza van. A saját korosztályukban lévő lányoknak már más igényeik vannak. Tapasztaltabb fiúkra vágynak, érettebbre, idősebbre. Legalább is a többség.
A kislányok viszont bezsongnak már akkor is ha teszem azt 12 éves a lány és 15 a fiú, körberajongják, ami nyilván a fiú egójának nem kicsit esik jól...
Ez vagy tudatos vagy tudat alatt történő "kihasználás". Ezért kell szerintem az Embert, és nem simán az Érzést keresni.
2018. szept. 8. 20:10
7/14 anonim válasza:
Amit én 29 évesen. Persze 12 évessel nem kezdenék,de egy jóféle 14 évest bármikor.
Kérdésre a válasz:A finom, harmatos könnyen megszerezhető puncit.
Az ilyenek ritka könnyen adják magukat, elég csak olyan kajli dumával tömni a fejüket, hogy "Jaj Te mennyire érett vagy,sokkal érettebb a korodnál", blablabla.
Iszonyat hálásak az ágyban, mindent megtesznek, csak hogy eljátszák a "NAGYLÁNYT".
2018. szept. 12. 09:14
8/14 anonim válasza:
Hetes vagyok: A rutinosak mint én hármat tartanak belőlük párhuzamosan. Ennek most van német szakköre, a másik info korrepre megy akkor,mikor a másik ér rá, legjobb, mikor kb 40 perc eltéréssel adják egymásnak a kilincset:D:D:D
2018. szept. 12. 09:47
9/14 anonim válasza:
#7-8 Nem akarod élve felégetni magad amúgy? Az ilyen nem tudom minek él... Vagy, hogy egyáltalán minek született meg.
Amúgy tudod, azért sajnállak. Nem te tehetsz arról, hogy a szüleid idióták és nem tudtak normálisan megnevelni. :)
Mindenesetre remélem, hogy az egyik lány apja megtudja és úgy felcsináltat, hogy utána nem lesz kedved fiatal lányokat kihasználni.
16/L
2018. szept. 12. 14:41
10/14 A kérdező kommentje:
Az érzés, mikor rájössz, hogy az emberek hülyébbek még az állatoknál is... Nem tudom, de az ilyen balf@$zok mellett néha szégyenlem, hogy embernek születtem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!