Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk olyan barátnőt akarnak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk olyan barátnőt akarnak, akivel baromkodhatnak vagy akit védelmezhetnek?

Figyelt kérdés
Szóval a laza, bevállalós, bátor, jófej, humoros vagy a fizikailag gyenge, alacsony, gyámolatlan és cuki lányok jönnek be?

2017. júl. 11. 01:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más jön be, van akinek a baromkodós, van akinek a védelmezős... Ismerd meg a személyiségét és megtudod :)
2017. júl. 11. 01:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a 2 nem üti egymást. :) Szóval a keveréke.
2017. júl. 11. 01:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem inkább az utóbbi

20/F

2017. júl. 11. 02:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Igazabol mindegy :D ha ugy nezed, ez a 2 tulajdonkeppen 1 szemely is lehet, mert ha beszolnak nektek mondjuk 1 szorakozo helyen, akkor a lany nagy esellyes eselytelen lesz. Szemelyes pelda: az egyik ismerosomre nyomult 1 pava kollega, vagy mi, es a gyereker a nyakanal fogva vittem ki, amikor mar latszodott az illeton, hogy kezdi nagyon kellemetlenul es riadtan erezni magat, kozben egy olyan lanyrol van szo, aki amugy semmitol nem riad vissza, bevallalos, eleg meredek szitukban is
2017. júl. 11. 03:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért kéne valakit védelmezni?

A tesze tosza lányok nekem nem jönnek be.

Ez van, bár én se jövök be nekik.

2017. júl. 11. 10:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Első inkább.
2017. júl. 11. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:
és ha valaki a 2 egyszerre? én pont ilyen vagyok
2017. júl. 18. 17:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!