Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuk mert csak kihasznalni akarnak?
Akkor rossz emberekkel akadtál eddig össze mert nem mindenki ilyen beleértve én is és sok ismerősöm
17/f
Lehet csak ilyeneket találtál. Itt van az észrevételem amit lányoktól szűrtem le:
A lányok általában a menő fiúkra buknak, a visszahúzódóbbakra, félénkebbekre nem. Én a 2. fajta vagyok, kaptam már olyat, hogy ˇmiért csak a nyomik tudnak udvariasak lenni", és itt a bökkenő,hogy nem veszik észre, hanem csak az a lényeg,hogy egoista barom legyen utána meg jönnek megbántva sírva. De általában a fiúk legtöbbje normális.
Mert egy idő után idegesítővé válik nekik az ilyen átlagos lányok viselkedése, és holott valójában tényleg szépen indult és komolyan gondolták, rájönnek ez nem nekik való.
Utána már kevésbé akarják a lányokat, nem hajtanak annyira, ez miatt a lányok mégjobban hajtanak rá, ő pedig meghúzza őket és lelép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!