Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még normális, értelmes pasik 30-40 felett, akik nem csak dugni akarnak vagy anyagilag kihasználni nőket?
Kereshetsz te akármennyi ilyet, de mindig csak egy jó baszásra fogsz kelleni, vagy mindig ki fognak használni anyagilag, ha te hagyod magad. Mellesleg férfit keress magad mellé, és ne csak egy pasit.
17/L
Kevés. Aki korrekt, az ebben a korban már vőlegény, vagy férj, vagy apa.
Nem azért mondom, mert én huszonéves vagyok, de a nők valami hihetetlen álomvilágban élnek néha :D Azt hiszik, attól, mert 30-as, 40-es valaki, korrekt és hiteles ember...a legnagyobb sumákok vannak abban a korban. Mi huszonévesek ugyan kevés hányada, de 5X komolyabb értékrenddel tudunk bírni sok esetben, mint a 30-as, 40-es pasik. Szóval rühellem, ha lekisfiúznak, mert nem vagyok 30... :D
Azok már általában foglaltak, sőt gyerekük van, akár több is. :)
"vagy anyagilag kihasználni nőket?"
Vagyis te élősködnél rajta inkább ugye? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!