Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt minden 3. kérdés arról szól, hogy hol vannak a normális/értelmes/nem ribanc, stb lányok? Mikor pedig járunk valakivel, úgy bánnak velünk mint a lotyókkal?
"Vagy aki szerelmes, és áldozatokat hoz a másikért, miközben az meg tojik rá."
Mekkora igaz.......
És ennek semmi köze az "alfahím" témához, szóval igazán eltisztulhatna innen ez a sok nyávogó, csőlátású gyök... (bocs, nem vagyok jó kedvemben :P)
Az van, hogy az itt siránkozó srácok jelentős része punnát még csak képről látott, szóval, hogy Nő, mint olyan az még is milyen, fogalmuk sincs. Csak osztanak mindenkit, mert nekik nemjutott. Akiknek meg még is, ők kifogták pont a r!banc réteget, mert ugye csak a nők felszínesek, a pasik nem, de azért legyen vékony, meg ilyenek.
Szóval így megy ez ezen az oldalon.
És egyébként igen, azzal bánnak így, aki hagyja. Az én pasim egy áldott jó pasi, hercegnőként bánik velem, tisztelettel és én vagyok neki a minden. Cserébe ez kölcsönös. Lehet így is.
Ide értelmes férfinépek nem járnak, csak a siránkozóak, akiknek kijutott az életből minden rossz. Ők meg az a kategória,hogy meg sem mernek szólítani valakit, elvannak azzal foglalva, hogy milyen csúnyák, nekik semmi sem sikerül, meg jaj így-jaj úgy...
Szóval az itteni "élethez" ne viszonyíts semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!