Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiúk akik már most tudják hogy nem akarnak majd feleséget maguknak? Mért?
Ma egyik ismerősömtől hallottam hogy ő soha a büdös életbe nem fog senkit el venni. De nem értem mért nem akatja.
Nektek mi a véleményetek?
Ti esetleg mért nemakartok?(vagy ha valaki úgy olvassa hogy mindenképp akar akkor mért?)
Válaszokat előre köszi
Hat en mindig is akartam egy csaladot
Sztem mar 12 evesen megfogalmazodott bennem h en szeretnek majd es most is ugy vagyok vele. Remelem nem fog valtozni :P
7-es dettó...☺
Köszönöm a válaszokat.
Én nem akarok feleséget ennél fogva családot sem. Röviden: ahhoz, hogy élérjük az álmainkat, a céljainkat meg kell hozni nehéz döntéseket, fel kell áldozni a boldogságunkat esetenként pedig még ennél is többet. Aki kíváncsi a részletekre az keressen meg privátban, leírom neki.
20F
Van, aki már óvodáskorban elhatározza ezt :) Aztán persze általában megváltozik a véleménye, de lehet, hogy csak sokkal, sokkal később, mert addig talál elég negatívumot s nem talál egy olyan nőt, aki megváltoztatja a véleményét.
Én nőként nem akartam soha házasságot, tartós párkapcsolatot igen, de a papírt nem tudom értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!