Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan emberek akik egyáltalán nem akarnak barátot, barátnőt, férjet vagy feleséget maguknak?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mi az oka? Miért vagytok tudatosan szinglik?
2017. júl. 6. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Hűt jó kérdés,mindig akarok barátnőt,de ha meg van az egy érzelmileg labilis p..csa,21 vagyok nekem meló után jobban esik leülni a gépezni,vagy ha nagyon muszáj haverokkal menni egy két kört kocsival a városba.Nem mondom nem lenne rossz arra hazaérni hogy a barátnőm valami szexi ruciba várna,de valahogy most nincs türelmem máshoz,meg alapból nekem is türelmes lányra van szükségem mert rossz napjaimon iszonyat akaratos és makacs vagyok.
2017. júl. 6. 14:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem évekig volt ugyan ez a "gondom"

Nekem érzelmi okai voltak

Anyukám 11eves koromban halt meg

A családi hátterem a béka segge alatt volt

Es a vegen mar ott jártam hogy nem tudtam senki iránt semmit érezni

Pedig titkon ugy vágytam ra

De megis mindenkit elutasitottam

Állandó fallal vettem korul magam

Es senkiben sem bíztam, altalaban csak felszínes kapcsolatot apoltam mas emerekkel

2017. júl. 6. 14:16
 3/7 anonim ***** válasza:
A nagyon önző ember egyedül is nagyon jól megvan és úgy a teljes és a boldog. Léteznek ilyen emberek, én ismerek is, most 50 éves, kb egy kapcsolata volt, egyedül él a nagy házban, ami a szüleié volt, de már meghaltak, nincs gyereke, de kimondott baráti kapcsolata, kapcsolatai sem.
2017. júl. 6. 15:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért ne állítsuk már be gy az ilyet, hogy az csak egy önző ember lehet, aki egyedül is boldogul.
2017. júl. 6. 16:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Van igen. Én is ilyen vagyok.

Meguntam az egész párkapcsolati cirkuszt. Egy baromi fölösleges, haszontalan, deficites dolog. Rengeteg energiát, pénzt, időt belefeccöl az ember, és majd sohanapján valamikor megtérül. Ráadásul a mai felszínes, képmutató, pénzközpontú világban már jelölt se igen van, akivel érdemes volna hosszú távra tervezni.

Úgy döntöttem, inkább úgy élem az életem, ahogy nekem jó, hogy élvezzem is, ne csak szívjak mint a torkosborz, és arra fordítom az időm & pénzem, amit szeretek csinálni. A csajozást meg hagyom a 3,14csába.

2017. júl. 7. 02:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen! For ever mingli life!

41f.

2017. júl. 7. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen. Forever alone, 32 F. Nem igénylek kapcsolatot, egy gyerek púp lenne a hátamon, pár néha jó lenne, de amilyen rossz tapasztalataim vannak a nők terén (megcsalás, hazugságok), így mindig visszazökkenek a helyes kerékvágásba, hogy sokkal jobb egyedül. Se barátom nincs már (házasok, van barátnő, vagy csalás, vagy messze élnek).
2017. júl. 20. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!