Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan emberek akik egyáltalán nem akarnak barátot, barátnőt, férjet vagy feleséget maguknak?
Nekem évekig volt ugyan ez a "gondom"
Nekem érzelmi okai voltak
Anyukám 11eves koromban halt meg
A családi hátterem a béka segge alatt volt
Es a vegen mar ott jártam hogy nem tudtam senki iránt semmit érezni
Pedig titkon ugy vágytam ra
De megis mindenkit elutasitottam
Állandó fallal vettem korul magam
Es senkiben sem bíztam, altalaban csak felszínes kapcsolatot apoltam mas emerekkel
Van igen. Én is ilyen vagyok.
Meguntam az egész párkapcsolati cirkuszt. Egy baromi fölösleges, haszontalan, deficites dolog. Rengeteg energiát, pénzt, időt belefeccöl az ember, és majd sohanapján valamikor megtérül. Ráadásul a mai felszínes, képmutató, pénzközpontú világban már jelölt se igen van, akivel érdemes volna hosszú távra tervezni.
Úgy döntöttem, inkább úgy élem az életem, ahogy nekem jó, hogy élvezzem is, ne csak szívjak mint a torkosborz, és arra fordítom az időm & pénzem, amit szeretek csinálni. A csajozást meg hagyom a 3,14csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!