Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan fiúk akik már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan fiúk akik már most tudják hogy nem akarnak majd feleséget maguknak? Mért?

Figyelt kérdés

Ma egyik ismerősömtől hallottam hogy ő soha a büdös életbe nem fog senkit el venni. De nem értem mért nem akatja.

Nektek mi a véleményetek?

Ti esetleg mért nemakartok?(vagy ha valaki úgy olvassa hogy mindenképp akar akkor mért?)

Válaszokat előre köszi

2017. júl. 18. 21:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem akarok én sem, vagyis inkább nem lehet. 20 évesen van amelyik fiú már kiélte magát és néhány ismerősöm már meg is házasodott. Nekem 20 évesen még barátnőm sem volt meg semmi. Nem látok kilátásban semmit és nem is foglalkozok vele. Soha nem lehet tudni mit hoz a jövő de valahogy eltemetem magamban.
2017. júl. 19. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!