Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónappal szakítás után hirtelen elkezdett hiányozni az exem. Mi tévő legyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
4 hónapja szakítottam a volt barátnőmmel. A körülményeket leírni elég hosszú lenne, a lényeg annyi hogy én hibáztam (nem megcsalás történt) és ezt most már be is látom, de ott és akkor nem voltam ezt hajlandó beismerni. Az első 2,5 hónapban semmi bajom nem volt, nem éreztem a hiányát. De pár hete hirtelen elkezdtem, és csak egyre jobban érzem.Örlődtem magamban hogy mit rontottam el, mit tehettem volna másképp. Tegnapelőtt nem bírtam tovább, és írtam a legjobb barátnőjének (azért nem az exemnek mert ő letiltott) és elmondtam, hogy nagyon hiányzik, csak ő jár a fejemben, és belátom hogy hibáztam, nagyon bánom. Nyilván ezt sokkal hosszabban és részletesebben írtam le, itt most csak a lényeget mondom. Erre az exem legjobb barátnője csak annyit írt vissza, hogy felejtsem el az exemet, új barátja van, és már túltette magát rajtam. Erre csak annyit írtam vissza hogy rendben, de egyszerűen nem tudok nem rá gondolni, egésznap ő jár a fejemben és nagyon hiányzik, és ez sajnos a magánéletemre is kihat. Nem sajnáltatni akarom magamat, csak tanácsot szeretnék kérni, hogy volt-e valaki hasonló helyzetben? Hogy tehetném túl magamat ezen az egészen? Kérlek segítsetek mert nagyon rosszul érzem magam. Köszönöm a válaszokat előre is!2018. szept. 6. 20:31
1/8 anonim válasza:
Bizalmas baráttal megbeszélni a dolgot?
Már az segít ha kiejted a szádon az érzéseidet
2/8 A kérdező kommentje:
Erre már én is gondoltam, de nem tudom, nem megy. Nem akarok gyengének látszani.
2018. szept. 6. 20:41
3/8 anonim válasza:
Hát keress te is mást ismerkedj hatha az segít öszintén én is hasonló jelyzetben vagyok mint te én próbálok ismerkedni és eltereli a gondolataimat róla
4/8 A kérdező kommentje:
Ismerkedéssel próbálkozom most is, egy ideig-óráig működik is, de aztán megint rám tör a hiánya. Tényleg nem akarok önsajnáltatónak vagy depressziósnak tűnni, de komolyan nem tudom mit csináljak.
2018. szept. 6. 20:55
5/8 anonim válasza:
Nekem ugyan ez van. De nyugi, idővel elvileg jobb lesz. Azt viszont nem értem, hogy miért később kezdjük magunkat szarul érezni :D.
Akármilyen nehéz, próbálj nem rá gondolni. Próbálj több időt eltölteni másokkal, foglald el magadat, ne legyenek olyan pillanatok, amikor nem csinálsz semmit, mert ilyenkor törnek elő a rossz gondolatok. Ezeket tudom mondani.
Nekem is vannak idiota gondolataim, például egy buli után pár hete randira akartam hívni az exemet, de végül lebeszéltek róla(és hálás vagyok a barátaimnak). El kell engedni.
6/8 A kérdező kommentje:
Közben végül exemet is felkerestem. Eléggé bunkó és direkt bealázó módon el is hajtott.Kicsit már jobban vagyok de még mindig nem az igazi. Majd az idő megoldja. Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek.
2018. szept. 9. 14:17
7/8 anonim válasza:
Péntek este amúgy elmentünk haverokkal buliba, és megismertem egy random csajt (bár a nevére nem emlékszem). Azóta én pl sokkal jobban vagyok. Szóval ezt is kipróbálhatod, hogy megkeresed egy másik nőnek a társaságát :D Egy kis beszélgetés is sokat tud már segíteni.
8/8 anonim válasza:
Szia én pont 4 hónapja szakítót velem a csaj, én négy hónapja harcolok érte örök rozsát is vetem neki , 2 hónapja semi választ nem ad és nem tudok róla semmit megörülök , megkeresném de azt mondják adjam, ö keressen de nem keres , ö szenved ö nem lép bele másik kapcsolatba nem tud ilyen gyorsan én se öt akarom. Mindenki azt mondja idő , de az rosszabb, nem tudok mit tanácsolni , elvileg én az mondom magamnak nem adom föl , de már a sosra és a reményre bizom nem tudok mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!