Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez a reakció mit jelent? Van még esély? Vagy azt, hogy engedjem el?
Kiraktam a napomba egy képet. A volt barátommal egy hete szakítottunk.
Ez a szöveg szerepelt a képen:
“Az igazi szeretet ott kezdődik, ha én tiszteletbe tartva elengedem azt, aki szeretne elmenni, bármennyire is fáj nekem.”
Nem is tudom miért tettem ki. Nem vártam rá reakciót sem.
Viszont volt barátom válaszolt konkrétan a képre egy szivet.
Nem láttam időben az üzenetét. Mire válaszoltam neki addigra már nem volt elérhető és azóta sem.
Nem tudom ezt most úgy vegyem, hogy:
- ezzel szeretné jelezni, hogy látta, és köszöni hogy tiszteletben tartom az akaratát
vagy azt, hogy:
- még van esélyem arra, hogy kibéküljünk?
Ő szakított mert hibáztam valamiben. Azt mondta szakításnál, hogy egy ideig hagyjam megnyugodni. Nem haragban váltunk el. Azt még említette ha lát rajtam változást akkor ad egy esélyt és kibékülhetünk.
Szerintetek? 😕
" Mire válaszoltam neki addigra már nem volt elérhető és azóta sem."
Nem is baj. A szakítás nem arról szól,hogy közben ráerőltetjük magunkat a másikra, attól csak xarabb lesz.
Nem írtam sehol, hogy rá akarom magam erőltetni mert ez nem így van. Ő írt, én válaszoltam.
A kérdés pedig az volt, hogy melyik okból írhatta a ❤️et a képre?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!