Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy érzem ha együtt maradok vele nem tudom szeretni de ha elhagyom annyira fog hiányozni hogy beledöglök. Mit csináljak?
Ha nem szereted nincs ertelme vele maradnod :/ ha mar tenyleg nem szereted akkor neki is es neked is jobb lenne kulon... biztos hianyozna, sot ugy fog fajni alig birod majd ki ha szakitasz, ez egyreszt azert van mert felsz tovabblepni, masreszt mert szeretted ot... te tudod erezned kell, hogy szereted e meg!!
13L
lépj tovább
nagyon fog fájni
egy darabig bánni is fogod
de utána jobb lesz
velem is volt ilyen és továbbléptem
17F
Kevesebbet legyetek együtt. Töltsetek együtt feleannyi időt, mint eddig. Akkor nem unsz rá, nem kapsz tőle csömört, nem kívánod, hogy bár ott se lenne, de elhagynod sem kell.
Egyszer beszélgettem egy házaspárral, nyugdíjasok voltak, de mellette dolgoztak, váltásban láttak el ruhatárosi funkciót. Kérdeztem, hogy tudnak évtizedek óta együtt lenni, ha egyszer sosem látják egymást a váltott műszak miatt, nagyon keveset vannak együtt. Azt válaszolták: pont azért, mert nincsenek túl sokat együtt, így nem mennek egymás idegeire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!