Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétfőn szakított velem a barátom 1 év után. Borzasztóan ki vagyok. Az lehetséges, hogy a fiúknak több idő múlva kezd el hiányozni az exük? 3-4 hét múlva? Fiúk ti ha szakítottatok utána hiányzott még a baratnotok?
Szia!
Igen, hiányzott. Nem 3-4 hét múlva, még 2 hónap múlva is kapartam a falat. Ha szembe jött az utcán egy pillanatra kihagyott a szívem kb. Egy bő 3/4 év után kezdett el csillapodni nálam ez a dolog. Hasonló volt a szituáció mint nálatok, én szakítottam vele (csak nem 1 év, hanem) 10 hónap után.
ő el döntötte hogy szakít, ellaposodott a kapcsolatotok, nem akar tőlled semmit, az az együtt alvás nem kellett volna úgy talán a méltóságod megmarad...
ne keresd fel soha többé, ebbe az esetbe reménytelen, lépj tovább
Mi 8 év után szakítottunk pár hete.
Hidd el, 1 év az semmi. Tedd túl magad rajta, és ne keress mást egy kis ideig. Hidd el, a szerelem be fog sétálni az ajtón. Ha erőlteted, olyannal jössz össze, akivel nem kéne.
Én is azt akartam írni, hogy az az 1 év semmi, ahoz képest, hogyha valaki más több időt tölt a párjával.
Én is egyedül vagyok majdnem, konkrétan egyedül élek évek óta, édesapám meghalt, anyum meg messze dolgozik tőlem, de nem jár haza csak fél évente 1x évek óta.
Én is megtaláltam az igazit, szó szerint ő az igazi, és 4 év után szakított velem, ami érthető, mert már nagyon feszült volt a hangulat köztünk, minden apróságon veszekedtünk. És nem értettük meg egymást.
Nagyon kivoltam borulva, szó szerint megőrültem. Butaságokat csináltam, amiket ma már megbántam. Mert a lelkemen maradtak azoknak a fájdalmai.
Később lett egy barátnője, majd szakítottak, találkoztunk újra és újra egymásba szerettünk. Később elmondta, hogy sokat gondolt rám, nézegette a képeinket, amiket nem törölt le utána se, és ez nagyon jól esett.
Hidd el, maradj nyugodt, ne csinálj semmit, várd meg amíg letelnek a vizsgaidőszakok, és elmúlik a stressz, hagyd őt, ne keresd, lehetséges, hogy ő fog. Csak lehet, hogy most éppen rossz a kedve, egyedül akar lenni. Lehet a családjában sincs minden rendben, vagy bármi más is előfordulhat. Kitartás, ne szomorkodj. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!