Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már semmit nem akarsz az exedtől ha haragban váltatok el, ha nem. Le szoktad törölni az ismerőseid közül?
Meg még ahol láthatsz róla valami képet?
Beszéltél még vele szakítás után? Ha igen ki kezdeményezte? Ki szakított?
Nagyon köszönöm annak aki válaszol! 🙂
“Ki szakított?”
Ő
“Beszéltél még vele szakítás után?”
Igen ,amíg nem adtam vissza a cuccait.
Ezek után már nem beszéltünk és le is töröltem.
1 tiltott
1et tiltottam mert zaklatott
1el néha beszélünk, rendes csaj volt, csak vége lett
1el meg hiába beszélnék, ő nem akar, először tiltott, majd feloldott, rá akartam írni, mivel ilyen nagy "állatvédő" és én szerettem volna egy kis házi állatot, ő pedig tudott volna tanácsot adni a gondozással kapcsolatba, vagy hogy mi az amire figyeljek oda, esetleg válaszolhatott volna pár kérdésemre, de tényleg csak enyit akartam tőle, nem békülni, nem róla vagy rólam beszélni, semmi személyeskedés, csak hogy egy állat sorsát jobbá tegye
erre tiltott :D
Ő törölt le mindig engem/tiltott, aztán kb 2-3 hét után jött a telefon, hogy beszéljünk meg.
Mai napig beszélünk. 5,5 hónapja szakítottunk.
O szakitott velem
Beszeltem meg vele , meg o is velem, 2 havonta rairtam mi ujsag vele , de legutobb eleg kozonyos es kicsit bunko is volt, azota nem beszeltunk es nem is akarok :D . Legszivesebben letorolnem de az szerintem gyerekes es nem en lennek (bocsi elozo valaszolok) , igy inkabb elturom amit fb kiad rola.
20/L
Én szakítottam vele, de békésen zártuk le a dolgot
Nem nem beszélünk vele azóta
Gondolkozom azon, hogy letöröljem oké, hogy én szakítottam vele akkor is fáj amikor meglátom, hogy aktív és nem beszélünk..... szóval lehet az lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!