Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nagyszüleitek/szüleitek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyszüleitek/szüleitek tudnak róla, hogy viszonyod van valakivel? (Lent)

Figyelt kérdés

Tudom, fura kérdés. De úgy értem hogy pl 16-18 eves vagy és jársz valakivel. A nagyszüleitek tudnak a kapcsolatotokról? Ha igen, hogy mondtátok el nekik? Esetleg bemutattátok-e már a barátnőt/barátot?

Azért kérdeztem, mert én sose voltam ilyen helyzetben, és érdekel:)

És mikor lesz egy viszonyotok valakivel, akkor a szüleiteknek mennyi idő után, és hogy mondjátok el?

Nem tudom mennyire tiszta nektek ez a kérdés, ha valamit nem értetek, szóljatok xd.

2018. aug. 24. 01:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A nagyszülők és egyéb rokonok mindig megkérdezik találkozásnál, akkor válaszolok a kérdéseikre.

Anya meg akkor tudja meg, ha már felhozom házhoz a barátnőket, valamikor akkor sem, mivel nem nagyon téma nálunk a párkapcsolat, meg amúgy is kínosnak érzem mindig a bemutatásos részt.

2018. aug. 24. 01:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Csak ha kérdezik, másképp nem. De ha bánatos vagyok ezt észreveszik és akkor elmondom, hogy mi történt.
2018. aug. 24. 02:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Megkérdezték hogy rezső hogy állsz a csajokkal aztán elmondtam hogy van barátnőm x ideje
2018. aug. 24. 03:57
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

Viszony az az,Ha van valakid, de mellette egy 2. Fél is.... Na a 2. Fèllel van viszonyod, az semmi képp ne mutasd be 😂😂😂😂

Apa anya , van barátom, bemutathatom a hétvégén ? :)

2018. aug. 24. 04:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Most jársz valakivel vagy viszonyod van? Mert nagyon nem mindegy

Ha viszonyod van azt jelenti hogy egy házas emberrel kavarsz, vagy te vagy házas és úgy lépsz félre.

2018. aug. 24. 06:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Anyukám akkor szokta megtudni, mikor összejöttem vele.. Apukám.. Apukámmal még várok 😂 Nagyszüleim pedig nincsenek

Még testvérem lánya szokta egyből megtudni, vele van még nagyon jó kapcsolatom

A többi rokon (4 testvérem, testvérem gyerekei, és azoknak a gyerekei) általában kérdi, hogy "Na és a pasikkal mi újság?", akkor említem

(Huhh.. szóval apukám 84 éves, én vagyok az ötödik lánya, a legfiatalabb testvérem 49, és a testvéreim legfiatalabb lánya 19, vele szoktam erről dumálni)

2018. aug. 24. 08:16
 7/10 anonim ***** válasza:
16-18 évesen a szüleim nem engedték, hogy barátom legyen, így 18 évesen a nagyszüleimnek bemutattam a barátomat, mert ők sokkal normálisabbak voltak és lehetővé tették, hogy találkozzunk, a szüleimmel ellentétben.
2018. aug. 24. 11:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Én el se mondtam. De kicsit nyilván való volt miután minden szombaton mentem el:D

Aztán úgy lett a bemutatás ahogy nem kellett volna. Neki is gáz volt és nekem is az volt. Mivel nekünk nagy családunk van így mindenkinek be lett mutatva max csak páran vannak akiknek nem. :D

Egyébként a nagyszülőket kérdezted meg a szülőket. Na erre válaszolva csak egy nagyszülők el tehát azzal együtt élek ő már eleve tudta. a szüleim pedig a csillagok között szóval ők eleve már tudnak mindent:)

Neked volt már kapcsolatod? :D

17l

2018. aug. 24. 12:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Mind tudják. Anyukámnak elmondtam, Nagyim meg magától jött rá :D
2018. aug. 24. 19:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, a komolyabb kapcsolataimról tudtak a szüleim, volt egy komolyabb, aki messze lakott, amint eljött hozzám, őt azonnal bemutattam, akikkel csak kavargattam eszembe sem jutott bemutatni.

Nincs sok rokonom, akikkel beszèlek, de akikkel tartom a kapcsolatot, azok sem olyan közeliek, hogy bemutassam nekik az aktuális barátomat, talán egy hosszabb kapcsolatnál megtennèm(1-2 èv után).

2018. aug. 25. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!