Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ocsmány arccal hogyan érdemes ismerkedni? Mit csináljak, hogy ne utasítsanak vissza a külsőm miatt a lányok?
#7 akkor még nem láttál engem:
Kilógó (zebra) fogak, pattanások, de mindenhol az egész fejemen, emellé egy olyan szem, mint ami a kínaiaknak van, összeérő szemöldökök...
De lehet, hogy nagyon megnyerő a személyiségem, mert mindezek ellenére 16 évesen, már 3 csajom volt :DD
Kedves kerdezo
Nem lattam az arcodat, de allitolag a ferfiaknak eleg ha egy fokkal szebbek az ordognel. :P Viccet felreteve abszolut nem tragedia, a pasik es a nok is szeretik olyan dolgokra fogni a (mindenkivel elofordulo) ismerkedesi kudarcaikat, mint: csunya vagyok, nincs sok penzem, stb stb.
Az arcodon fiatalon nem igazan tudsz valtoztatni, maximum valaszd a legelonyosebb haj-es arcszorzetet apold a borod, ha problemas, valassz elonyos szemuveget, ha kell, rendezd a fogaidat, stb, azon kivul nyugodtan probalkozz, ha "fullos", ha nem a kiszemelted. Sok valogatos (es ahhoz kepest pl atlagos kulseju) no van, mindenfele korban, es van sok olyan is, aki nem ilyen felszinesen itelkezik. Valoszinuleg fiatal vagy meg, es nem alakult ki az a sarm, ami kulsotol fuggetlenul megvan sok ferfiban. Ez az egyenes gerinctol, oszinte es tisztelettudo jellemtol, eletceltol, pozitiv, eletvidam termeszettol szokott menni.
Ne feledd a szepseg nagyon relativ, egy elallo ful vagy egy markans orr lehet szexi es aranyos, van, akinek a szoke haj kek szem tetszik, van, akinek a barna haj barna szem...
Sok sikert!
18-as ez nagyon aranyos volt XD
Amugya pattanasok elmulnak, a fogakat meg lehet csinaltatni, a huzott sem sok nonek bejon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!