Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes idáig elmenni?
Kezdjük ott, hogy nem bicigli, hanem bicikli ;)
És szerintem egyedi ötlet, gondolj csak bele, max ha nem jön veled senki sem szemben, akkor sem vesztettél semmit, sőt bringáztál egy jót. Ha meg esetleg találsz valakit, akkor meg akár nyert ügyed is lehet... Egyébként tuti valószínűleg vannak olyan lányok, akik szintén szeretetteljes kapcsolatra vágynak, és nem az interneten szeretnék megismerni az illetőt. Az meg jó dolog, hogy hiszel abban, hogy van olyan lány, aki belsőleg, gondolkozás ügyileg is hasonlít rád, nekem is működött az efféle bevonzás törvénye ;) sok sikert
20/L
Oké,kreatív ötlet,elismerem DE! Nem áll össze a fejemben a kép, hogy ezt hogy gondolod? Úgy értem, hogy elég kicsi a valószínűsége, hogy nagyban biciklizgetsz az erdőben,és tök véletlen előbukkan az erdő közepén egy veled egykorú, szép, igényeidnek megfelelő szimpatikus lány aki történetesen szóba áll veled (úgy értem nem hiszi azt hogy nem vagy baltás gyilkos) . A másik opció pedig tényleg az ha puskával vadászol egyet. De most komolyan! Hogy tervezel odamenni? "Veletlen" elütöd vagy mi?
Ne értsd félre, nem kinevetlek de kétlem hogy ennek egy lány bármely formában örülne. 😉
Persze ha összejön akkor feltétlen írd meg. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!