Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes idáig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes idáig elmenni?

Figyelt kérdés
Szóval, érdemes lenne, elmenni, biciglivel, mondjuk, olyan helyekre, mint a Bakony erdős része, vagy a környéki falukba, azért, hogy találjak, egy lány-t, aki hasonlít rám, személyiségben. Én 17 éves fiú vagyok, mindig azzal az elgondolással voltam, hogy majd egyszer találok valakit, és szeretjük egymást, + az a valaki, nagyon is hasonlít rám. A múlt nyáron, történt egy rossz esemény, ami már nem fontos, de azóta elhatároztam, hogy nem adom fel a keresést. Ezt a keresést, a nyaramba is beleszámoltam. Tudni szeretném, hogy ez, mennyire jó ötlet, és, azt is, hogy van e ilyen lány, aki ugyan ilyen módszerrel keres, egy társat magának. (Nem az interneten, a valóságban) Köszönöm majd, a válaszokat. :)

2018. jún. 28. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük ott, hogy nem bicigli, hanem bicikli ;)

És szerintem egyedi ötlet, gondolj csak bele, max ha nem jön veled senki sem szemben, akkor sem vesztettél semmit, sőt bringáztál egy jót. Ha meg esetleg találsz valakit, akkor meg akár nyert ügyed is lehet... Egyébként tuti valószínűleg vannak olyan lányok, akik szintén szeretetteljes kapcsolatra vágynak, és nem az interneten szeretnék megismerni az illetőt. Az meg jó dolog, hogy hiszel abban, hogy van olyan lány, aki belsőleg, gondolkozás ügyileg is hasonlít rád, nekem is működött az efféle bevonzás törvénye ;) sok sikert

20/L

2018. jún. 28. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Hogy ne lenne érdemes? Próbáld ki, próbálj szerencsét, és tényleg ne add fel. Elég fiatalnak tűnsz, szóval ez elég nemes gondolat. Még egyszer: minden ilyesmi megéri, amivel tapasztalatot szerzel és amitől pörög az életed, fiatalságod. Ha akarod, megtalálod a lányt, de azt elárulom, hogy számítani - pont akkor - úgysem fogsz rá:D
2018. jún. 28. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Hat általában az erdős részeken párok vannak meg alakuló kapcsolatok. De nem tudni lehet h szerencséd lesz
2018. jún. 28. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:

És Robi a medve:)

2018. jún. 28. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik az általad felvázolt ötlet, bár én személy szerint úgy érzem, ehhez nem lenne kellő bátorságom. Most a szemtől-szembe ismerkedésre gondolok. :) Bár sokszor én is hasonló gondolatoktól vezérelve indulok el valahova, mindig van bennem egy halvány remény, hogy hátha ezen vagy ezen a helyen találkozom egy különleges személlyel. De ez eddig még sajnos nem történt meg, vagy ha mégis nem mertem odamenni hozzá és megszólítani. Ki tudja, talán majd idén nyáron. Nem szabad feladni. Sok sikert neked! :) 17/L
2018. jún. 28. 21:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm szépen a sok pozitív választ. Hát akkor, rendben, bicikli, lesz mostantól. :) És ti nektek is sok sikert a dolgaitokhoz. Én megfogom ezt próbálni, ti is tegyetek így. :)
2018. jún. 28. 22:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Oké,kreatív ötlet,elismerem DE! Nem áll össze a fejemben a kép, hogy ezt hogy gondolod? Úgy értem, hogy elég kicsi a valószínűsége, hogy nagyban biciklizgetsz az erdőben,és tök véletlen előbukkan az erdő közepén egy veled egykorú, szép, igényeidnek megfelelő szimpatikus lány aki történetesen szóba áll veled (úgy értem nem hiszi azt hogy nem vagy baltás gyilkos) . A másik opció pedig tényleg az ha puskával vadászol egyet. De most komolyan! Hogy tervezel odamenni? "Veletlen" elütöd vagy mi?

Ne értsd félre, nem kinevetlek de kétlem hogy ennek egy lány bármely formában örülne. 😉

Persze ha összejön akkor feltétlen írd meg. Köszi!

2018. jún. 28. 23:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Az elképzelésem, és a bizalmam efelé, azon alapszik, hogy ha esetleg jönne valaki szembe velem, aki még szimpatikus is, és lány. Akkor én, megszólítom, igaz félénk vagyok, de, mivel a helyzet csak egyszeri alkalom, ezért feltétlen megteszem. És utána, beszélgetünk, már ha nem utasít el, csak egyszer fogok próbálkozni, 1 lánynál. Ha nem sikerül, akkor majd valamikor máskor, ennek az az oka, hogy valahogy nekem nem fér a fejembe az, hogy próbálkoztam 1-nél és csak úgy tovább lépek. Szóval, remélem szerencsém lesz, és én alaposan megfigyelem azt, akit szimpatikusnak látok, nem akarok olyan hibákba esni, hogy olyat néztem ki, aki egyáltalán nem hasonlít rám. Először is a viselkedése a fontos, azon belül, hogy milyen belülről, milyen a személyisége. A külső viszont, nem fontos, ezért teljes mértékben kizárható tényező. És válaszoló, rendben, megírom, ha sikerült, de azt is, ha nem sikerült. Viszont, mint ahogy korábbi válaszoló\válaszolók írták. Ezt saját szavaimmal: Nem muszály sikerülnie, a próbálkozás a lényeg, és végül majd, valamikor sikerül, csak soha nem szabad feladni. Neked is sok sikert. Mindenkinek :)
2018. jún. 28. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!