Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes lenne bejelölnöm Face-n?
Szóval még június elején voltam iskolalátogatáson, akkor még azt hittem, hogy át fogok jelentkezni abba az iskolába, de sajnos egyéb okokból nem megyek át.
Na, de a lényeg, hogy volt ott az egyik osztályban egy fiú. Az első perctől kezdve nagyon nézett, de tényleg nagyon. Valami szituációs gyakorlatot csináltak, minden második mondata után rám pillantott. Már ismerem ezt a nézést, sok fiú eljátszotta már, tőle valahogy mégis máshogy hatott. Mielőtt eljöttünk a suliból, még elmentem a mosdóba, igazándiból követett a mosdóig. :D Gondolom meg akart szólítani, vagy ilyesmi, de ahogy kiléptem a wc-ajtón az igazgatónő szólított meg, esélyünk se volt beszélni, mert utána mentünk is el. Rámosolyogtam, neki ijedt volt az arca. Utána egész nap rajta járt az agyam, a nézésén. Mikor hazaértem, gondoltam, meg kell találnom, egy kis kutakodás, keresgélés után meg is találtam őt és az egész osztályt. Igazándiból nekem nem volt olyan nehéz dolgom, hallottam a keresztnevét, meg az iskola oldalán egy kis keresgélés után sorra kerültek elő a nevek. Habár én bemutatkoztam az épp rájuk felügyelő tanárnak, messze is volt tőlem, nem hallhatta tisztán, valamint nem hétköznapi nevem van, könnyen félre lehet hallani.
Lényeg a lényeg, nem jelöltem be, most még jobb kicsit inkognito-módban maradni. :D Több dolog miatt is. 1, rossz lenne látni, hogyha esetleg lenne neki majd barátnője, rakna ki vele képet, és kb. a szívem szakadna meg.
Meg tegyük fel, összejönnénk, én nem abban a városban lakom, ahol ő, jó 1,5 óra távolság van, ritkán tudnánk találkozni, mert én szeretek sokat a barátom mellett lenni. Valamint, hát elég féltékeny tudok lenni. A 45 percnyi ott tartózkodásom alatt simán levettem, hogy az egyik csaj nagyon belé van zúgva, szemmel láthatóan csorgatja rá a nyálát, teszi magát előtte, az ilyet pedig nem annyira kedvelem.
Illetve, azt is hozzátenném, hogy nekem van egy fétisem, az idősebb férfiak tetszenek, hosszabb kapcsolatot nem tudok egy velem egykorúval tartani (igen, már ezt megtapasztaltam, nem most találom ki), márpedig ő egy hónappal idősebb csak nálam. Ahhoz viszont nagyon kedvesnek és jóhiszeműnek tűnt, hogy egy hónapnyi "járás" után nagy veszekedés közepette szétmenjünk, és egy év után már azt se tudjam, ki volt ő.
Szóval, szerintetek mit csináljak? Bejelöljem? Vagy hagyjam, majd elfelejtem? Tanácstalan vagyok..
16/L
Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mit csináljak. :( Amikor az első válaszoló írta, hogy jelöljem be, magamban azt gondoltam, hogy áhh, dehogyis, de most, hogy a második válaszoló írta, hogy bukásra van ítélve a "kapcsolat", egyre jobban azt érzem, hogy mégis meg kéne tennem és belevágni a dologba (mondjuk ha egyáltalán ő is benne lenne :D ). Azt érzem, hogy ő érte érdemes lenne változnom, ebből a fétisből "kinőni". Meg még ott van a távolság is. Tudom, hogy párok sokkal-sokkal nagyobb távolsággal is remekül megvannak, de így is nehéz lenne sokat találkozni, sok időt együtt tölteni. Meg mint már említettem, én nagyon féltékenykedős típus vagyok, nem szeretem, ha a barátom körül sok lány nyüzsög, márpedig nála ez van.
Épp ezért még egyszer átgondolom a dolgot, alszok rá egyet-kettőt, és utána szerintem bejelölöm, meglátjuk utána hogyan alakulnak a dolgok, lehet, nem is lesz vevő rám.
Hat nem lesz baj, ha bejelolod, de amiket a vegen leirtal "problemakat" a "tegyuk fel" reszben, azok alapjan mondtam h inkabb ne. De ha akarod, a szerelemnek nem akadály.
#2es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!