Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ocsmány arccal hogyan érdemes ismerkedni? Mit csináljak, hogy ne utasítsanak vissza a külsőm miatt a lányok?
Figyelt kérdés
2018. júl. 17. 18:18
1/22 anonim válasza:
Próbálkozz búvárszemüvegben a strandon.
2/22 anonim válasza:
És biztos hogy mindenki számára "ocsmány" vagy csak te mondod annak.
3/22 A kérdező kommentje:
Nem lenne fura, ha folyton rajtam lenne?
2018. júl. 17. 18:21
4/22 anonim válasza:
És biztos hogy mindenki számára "ocsmány" vagy csak te mondod annak.
5/22 A kérdező kommentje:
2-4 ezt most nem értem. Mire gondolsz?
2018. júl. 17. 18:23
6/22 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok elhiheted hogy nagyon sz#r! De ha jószívű és bátor vagy akkor egyszer lesz csajod.
7/22 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy annyira ocsmány lennél. Én még olyan fiút nem láttam, akitől ránézésre undorodtam volna.
8/22 anonim válasza:
gondolom ez még nem jutott eszedbe mert rondaként is fullos nő kéne, de mondjuk ismerkedj hasonlóan ocsmány arcú / dagadt nőkkel. azt nem érdekli a külsőd aki maga is ronda. és neked is el kellene fogadnod lassan hogy ne azt nézd, mert ha szép barátnőt akarsz az lehet az életbe nem fog összejönni.
9/22 anonim válasza:
#7 akkor még nem láttad az "exemet" = azt aki nekem próbált udvarolni, alacsony, mintha éhezett volna olyan vékony, szemüveges, zsíros haj meg pofa, tele pattanással, és az a pici kerek fajta feje volt amit én magam részéről visszataszítónak találok, az egész gyerekről sütött a trehányság. mázlid van ha te még csak jóképű férfiakkal találkoztál.
10/22 A kérdező kommentje:
7.: Akkor lehet, hogy még nem láttál engem. Én egy olyan emberről sem tudok, akinek bejönnék.
8.: Úgy imádom ezeket a feltételezéseket. Képzeld, nem "fullos nőknél" próbálkozok.
2018. júl. 17. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!