Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ide csak olyan fiúk jönnek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ide csak olyan fiúk jönnek, akik az életbe nem találnak párt?

Figyelt kérdés
Mármint nem olyan helyes fiúk!

2018. máj. 26. 14:09
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Jól teszed. Nem kell képet küldeni senkinek...egy páran jártak mar rosszul miatta. Tini koruak.

De az hogy csak egy részét nézed a dolognak az a gond. Ne mond hogy itt minden nő tökéletes és egy se irt ki kérdést azzal kapcsolatban hogy nincs párjuk sose volt párjuk és a többi és a többi.

2018. máj. 26. 18:03
 32/40 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam h csak márkás cuccot vesz fel egy normális fiú/férfi mert persze nem mindenki engedheti meg magának,sportolásra meg úgy értettem,hogy nem egy kövér ember aki csak sír,h nincs senkije,közbe pedig az miatt nincs mert nem sportol-és én egyszer az egyik osztálytársammal poénból kiirtunk egy kérdést h tudjuk mi folyik az oldalon és egyből jöttek privatok az öreg csokaktol h küldjünk képet meg egy s más....na nem kellett nekünk tobb
2018. máj. 26. 18:10
 33/40 anonim ***** válasza:
20 éven felül már valaki öregcsóka?
2018. máj. 26. 18:18
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Egy 14 év körüli lánynak? Igen...
2018. máj. 26. 18:20
 35/40 anonim ***** válasza:
Egy 14 éves lány meg ne csókázzon, hanem babázzon, egyébként nem 14 a kérdező szerintem.
2018. máj. 26. 18:23
 36/40 A kérdező kommentje:
Hat nem...
2018. máj. 26. 18:25
 37/40 A kérdező kommentje:
De nem sokkal több,szóval nekem a húsz év feletti az “öreg”
2018. máj. 26. 18:28
 38/40 anonim ***** válasza:
Olyan jó csak idejönni és nézni a műsort...
2018. máj. 26. 22:52
 39/40 anonim ***** válasza:

Öregként írok neked mert jó a kérdés és ahogy látom érdekel is a téma mert reagálsz:)

A kérdésed a fiúk jelentős többségére igaz, mint ahogy a felnőtt kategóriában is a felhasználók nagy részének még nem volt kapcsolata:) Az oldal hordozza ezt magában:) de pl a számodra (mivel ugye nem hazudsz az oldalnak) ismeretlen szexuális kategóriában sem hinném hogy a felhasználók felénél többnek lett volna 1 kapcsolata.

Amúgy pedig ez a helyes dolog szerintem annyira mindegy sok esetben. Tényleg aki elég kompromisszum kész annak lesz kapcsolata akár máról holnapra, de azért egészítsük ki még annyival hogy járnak ide ,,helyes(fiúk/férfiak)" és "csinos (lányok/nők)" akiknek vagy nincs önbizalmuk vagy introvertáltak és emiatt nem volt kapcsolatuk, vagy épp mással foglalkoztak vagy nem tudják hogyan építsenek kapcsolatot a másik nemmel :)

2018. máj. 26. 22:53
 40/40 anonim ***** válasza:
Anyukád hülyeségeket mond. Az csak a mesékben van így. Kérdező, sajnálatból ne beszélj valakivel. Főleg az ilyenekkel. Nagy valószínűséggel rondák ők is. Csak a saját és az ő idejét pazarolnád. Én is utáltam, amikor szánalomból beszélt velem valaki, vagy volt velem kedves. Annál nincs rosszabb.
2018. máj. 27. 00:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!