Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ide csak olyan fiúk jönnek, akik az életbe nem találnak párt?
Képzeld, adok magamra, jók a ruháim, hajam, tisztálkodok rendesen, járok sportolni, ha van időm. De az arcommal nem lehet mit kezdeni.
Mondjuk még csak 19 éves vagyok, de én nem szoktam rászállni itt senkire. De gondolom perverz állatok mindenhol vannak.
Eléggé provokáló vagy...ez piszokul provokatív...most miért szégyen ha sokaknak nem volt még kapcsolata?lányok nem léteznek akiknek nem volt soha?miért kell állandóan minket szidni és általánositani ami a leg gusztustalabb dolog? Miért annyira fontos hogy vkin 9000 vagy 10 000 ft os póló van? Gold digger vagy látom. Amúgy nem mindenki küld mindenkinek ezer képet magáról random bárhol a neten es ez normális. Nemcsak hogy azért írtad ki ezt a kérdést hogy provokálj embereket de ráadásul még olyan dolgokat mondasz amikbe bele se gondolsz.
Pl egy gazdag ember (akit te bizonyára választanál ha kéne a sok közül valasztanod) nem feltétlenül vesz mindenből a legdragabbat...mert van esze..nem feltétlen vesz olyan ruhákat amik piszok dragak hanem vesz vmi normális ruhat amiben nem nez ki ugy mint egy csöves... vagyis költi a pénzt csak okosan. Lehet lepontozni ha ez a válasz felnyomta az agyad. Amúgy bírom hogy nem ismered az illetőt de egyből azt mondod neki hogy nem ad magára...nem is lattad meg de rögtön tudod. Rögtön tudtad hogy nem sportol...eszem megáll..
Csak megjegyzem, hogy a lányok sem úgy néznek ki, ahogy azt gondolnák néha.... A legtöbb kövér, pattanásos stb.
Szóval ti sem vagytok modellek, szépek stb ti is ugyanúgy magányosak vagytok és végelkeseredésben jártok fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!