Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jár a fejükben az olyan embereknek, akik panaszkodnak, hogy nem találnak párt, de ha valaki kezdeményez náluk, egyből visszautasítják (úgy, hogy még meg se ismerték), vagy csak röviden válaszolnak neki?
Jó kérdés :P lehet ők azok, akik úgy gondolják,hogy mindenkinek csak egy nagy Ő -je van, aki minden tekintetben tökéletes. És azért panaszkodnak, hogy Ő nem lép az életükbe, és ezért utasítanak el mindebkit,mert ők, nem a nagy Ő:P
Remélem sikerült kigobozni mire gobdoltam 😅
16/L
En szeretek elbeszelgetni a sracokkal, nem dontom el rogton hogy szimpi vagy nem. Szerettem mar bele olyan sracba akinek csak a szemelyisege tetszett, a kulseje meg az elejen nem de utanna megszerettem. Olyanba is szerettem bele akinek eleinte csak a kulseje tettszett, de megszerettem a belso tulajdonsagait. Én nem utasítok el mindenkit rögtön de mikor egy roma srác fótókat kuldozget kis roma pulyakrol, az ne lepodjon meg hogy elutasitom. A kedvencem mikor ilyen mondattal irnak rám: Sya nagyon teccel ismizni akarok veled!
Az 50 eves kanos palik pedig fogjak mar fel hogy semmi eselyuk a tizeneves lanyoknal. Most nincs baratom de majd lesz, hiaba a barataim szerint ciki mivel leallnak fuvel faval, de engem ez hidegen hagy.
A kérdező ebben a problémában szenved?
Erre mindenki tudja saját maga a választ.
Izzadsz ha előtted van egy nő, de mikor nincs melletted nő akkor kívánod.. Szerintem ezt meg kell törni , nem szabad félni a lánytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!