Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ide csak olyan fiúk jönnek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ide csak olyan fiúk jönnek, akik az életbe nem találnak párt?

Figyelt kérdés
Mármint nem olyan helyes fiúk!

2018. máj. 26. 14:09
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Csak szard le őket. Nem kötelező válaszolni nekik.
2018. máj. 26. 17:15
 22/40 A kérdező kommentje:
Ezeket mindig tiltom egyből!!
2018. máj. 26. 17:17
 23/40 anonim ***** válasza:
Az is jó ötlet. Azzal nem tudunk mit kezdeni, hogy rondák vagyunk, de sajnos elég sokan nem tudnak beletörődni és ezért zaklatják az interneten főleg a fiatal lányokat.
2018. máj. 26. 17:26
 24/40 A kérdező kommentje:
Mert azt gondoljak h ezt a “tini” korosztályt megkaphatják könnyen!! Aha,ez 2018 emberek,nem úgy van az!
2018. máj. 26. 17:28
 25/40 anonim ***** válasza:
Lehet. Nekem eszembe nem jutna egy sokkal fiatalabb lánynál (vagy igazából bárkinél) próbálkozni abban reménykedve, hogy majd őt biztos nem zavarja az, hogy ronda vagyok...
2018. máj. 26. 17:33
 26/40 A kérdező kommentje:
Igen,de sajnos nem sok veled gondolkodó ember van itt!!
2018. máj. 26. 17:37
 27/40 anonim ***** válasza:
14. Válaszoló vagyok. Probald meg értelmezni is ne csak egyből lepontozni. Csak azer tetted mer kötöd az ebet a karohoz. Bar sztem azt se tudod hogy ez mit jelent...roviden annyi hogy ragaszkodsz a velemenyedhez. Még nem sok gondokodo ember van itt te atya ur isten...hany eves vagy ?
2018. máj. 26. 17:43
 28/40 A kérdező kommentje:
Hat ahogy a téma is írja,”tini” és biztos,hogy te húsz fölötti vagy
2018. máj. 26. 17:46
 29/40 A kérdező kommentje:
És kedves 14-es! Nem,nem küldözgetek képeket magamról random embereknek,mert tudom,hogy ez az oldal tele van ilyen érdekes emberekkel akik ezt várják!
2018. máj. 26. 17:50
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Szidkozodj csak nyiltan ahogy szeretnél.

Kíváncsi vagyok rá hogy mit akarsz ezzel elerni...a kérdés úgy szól : Ide csak olyan fiúk jönnek, akik az életbe nem találnak párt?

Válasz: igen sok ilyen van itt de nem feltétlenül kell válaszolni nekik. Ki mondta hogy ezekkel foglalkozni kötelező? Szerinted csak férfiak vannak így?

Itt éli ki magát..te mit csinálsz?Te hol eled ki magad?Azt teszed ami ellen felszólaltál.. Itt duzzogsz mint vmi kisgyerek aki meg van sértődve.. Írj egy cikket vagy valami...ez nem az a hely ...itt szidkozodsz...egy ismeretlen embernek azt mondod hogy biztos nem ad magára akit nem is ismersz...célzást teszel arra hogy nem jól öltözködik...milyen a jó ruha áruld mer el nekem? Ha valakin nincs Calvin Klein gatya nem ér egy kalap sz*rt sem? Nem nézhet ki senki jól ha nem sportol?nem néz ki senki jól ha nincs kigyurva mint egy testépítő ?

Ide nem csak ilyen fiúk járnak. Lányok is vannak így hidd el. Fejezd be az általánositast..mintha a lányok mindenhogyan rendben lennének...

2018. máj. 26. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!