Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez baj szerintetek? 24/F
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy megtetszett egy 14 éves lány, aki igaz, nem a legfejlettebb testileg, de agyilag a helyén van, ráadásul rocker, pont mint én. Tudom, sok a 10 év korkülönbség, nem is akarok emiatt összejönni vele, csak azt szeretném tudni, hogy baj az, ha egy 14 éves tetszik 24 éves létemre? Főleg így, hogy nem mégcsak nem is egy fejlett lányról van szó... Talán nem is az tetszik benne ahogyan kinéz - mondjuk az öltözködése nagyon bejön! -, hanem a személyisége, viselkedése.2018. máj. 3. 21:36
11/13 anonim válasza:
#10 Az az ember még Vint Alexnál is szánalmasabb volt... Bár az utóbbi csak egy kamuzós balf@x.
12/13 A kérdező kommentje:
#11 Miért, ki az az ember? És miért gondolod úgy, hogy kamuzik?
2018. máj. 8. 16:29
13/13 anonim válasza:
Annyi a lényeg, hogy elkezdtünk arról beszélgetni, hogy neki 39 éves létére nagyon bejönnek a 14 évesek, meg hogy így meg úgy kavar velük. Utána írt nekem mindenféle hülyeséget, én meg írtam neki, hogy a lányokat szeretem. Jó, megint ír zagyvaságokat, aztán írja, hogy nem csak a puncim kéne neki. Én utána emlékeztettem arra, hogy leszbi vagyok és írtam neki, hogy legyünk inkább csak barátok. Írja, kár én többre számítottam, stb... Másnap meg már nem is ír.
Gondolom érted, hogy mit akarok ezzel mondani... Addig ameddig látott arra esélyt, hogy megdughasson, addig írt, aztán már le se szart. Szóval ennyit arról, hogy a férfiaknak nem csak arra kellenek a tinilányok! Valójában mindegyik csak azt akarja, csak ugye a naiv tinik ezt beveszik!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!