Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon gáz? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú.)

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és az utóbbi időben eléggé vonzanak az olyan 60-as nők akik kicsit ducibbak legfőképpen a hasuk miatt de szexinek találom őket. Természetesen a fiatal és a középkorú nők is vonzanak de egyszer megtudnék dugni egy 50-60 közötti nőt aki kicsit duci. Ez mennyire gáz ilyen fiatalon?

nov. 17. 11:02
 1/9 anonim válasza:
84%
IGEN!!!
nov. 17. 11:09
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Ha ilyenre vágysz akkor legyél figyelmesebb! Ne írd ki hogy mennyi vagy. Gondolkodj! Egyébként nem vagy ezzel egyedül, ne aggódj!
nov. 17. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Mi köze a kérdés válasz kontextusnak a kérdés alapjához azt nemértem.
nov. 17. 11:13
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Undorito
nov. 17. 11:21
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

Semmi nem gáz, ami mindkét félnek megfelel.

Úgyhogy, ha találsz rá partnert, hajrá.

nov. 17. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:
ne híreszteld sztem. de amugy en nem neznek rad furan emiatt (nkm nm jonnek be az idos nok). legtobb embernek van vmi fura dolog amire izgul nkd ez. sztem probald ki nagyeséllyel kiábrándulsz majd belőllük
nov. 17. 22:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Én csak kérdéseket akartam olvasni
nov. 18. 00:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Sztem erre senki se volt kíváncsi
nov. 18. 07:07
 9/9 anonim ***** válasza:
67%

Kinek ez, kinek az.

Én 50 plusszos férfi vagyok, és nagyon bejönnek a 20-25 körüli lányok.

Ha néha hozzájutok egyhez, az olyan, mintha a mennyországban lennék.

Nyalom-falom őket mindenütt.

nov. 18. 19:44

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!