Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez baj szerintetek? 24/F
Már ne is haragudj, de te már egy felnőtt férfi vagy, ő pedig jó esetben is egy maximum kilencedikes kislány.
Egyáltalán nem normális, hogy felnőtt férfi létedre kislányokat nézegetsz, keress egy korodbeli csajt!
Hát...
Jogilag akár össze is jöhetnétek (ha a szülei engedik)
Le is feküdhettek (ha tényleg betöltötte a 14et)
Pedofilnak sem vagy nevezhető ,mivel azok a serdületlen (kb 12éves korig) fiúkra/lányokra buknak.
Viszont (!!!) az emberek nagyrésze biztos elítél,mert (egyenlőre) ez nem egy elfogadott dolog.
Legalább te nem olyan vagy, aki csak a külsőre megy. (y)
A kapcsolatok ezek miatt (is) szoktak elbukni.
Ha 16-17 éves lenne simán össze is jöhetnétek, sőt, anno 15 éves korunkban a barátnőm egy tőled idősebb pasival járt. És még több ilyenről is tudok... Viszont ami ellene szól, hogy neked felnőtt létedre szükségleteid vannak és nem hiszem hogy éveket bírnál várni a szexel.
Egyébként lehet te is tetszel neki. :)
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerintem nem baj, hanem pehh, hogy pont most tetszett meg.
#7 Egyébként ebben van valami... Elképzelhető, hogy csak bebeszélem magamnak, hogy tetszik, mikor csak nagyon kedvelem őt. Nehéz, mert nem voltam még szerelmes és tetszeni sem tetszett még úgy igazán senki sem. Szóval igen, lehetséges, hogy összekeverem a tetszést a kedveléssel.
Szexuálisan nem vonz. Mint írtam nem a legfejlettebb lány. Persze, azért nem úgy néz ki, mint egy 10 éves, de nem is úgy, mint egy 20 éves. 14-15-nek néz ki.
Tegnap volt itt egy 23 éves, aki egy 12 évessel akart kikezdeni... Te nála sokkal okésabb vagy! :D
20/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!