Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit csinálna ilyen helyzetbe??

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit csinálna ilyen helyzetbe??

Figyelt kérdés
Szóval a barátomszakított velem és azt valójában nem fejtette ki h miért sőt meg a haverjainak is mást mondott mint nekem viszont állandóan rám néz és nem úgy mint másra de mikor szakítottunk az egyik haverja( akivel én alapból jóba voltam) elkezdett nekem udvarolni aki mellékesen nem is néz ki rosszul és aranyos is és régen teljesen bele voltam esve és ő tudom h jobban megbecsülne de egyszerűen én meg mindig a másikat szeretem és nem tudom őt elfelejteni akar mennyire is akarom pedig tudom milyen de egyszerűen én így szeretem és én úgy soha senkit nem fogok tudni szeretni mint őt!! Nagyon szépen kérlek segítsetek mert nem tudom most mit csináljak pedig barátaim is mondtak h próbáljam meg elfelejteni a srácot és próbáljam meg a másikkal nekem nem megy!!!

ma 09:52
 1/2 anonim ***** válasza:

"és én úgy soha senkit nem fogok tudni szeretni mint őt!!"

😅 Majd kinövöd és saját magadat sem fogod éretni, miért "szeretted". Ez nem szerelem még, csak kavargó érzelmek, amiket még nem tudsz helyén kezelni. Ezen mindenki átesik. Szedd össze magad.

ma 10:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérdező, használj kérlek vesszőket, mert lehetelen így ezt elolvasni
ma 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!