Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek olyan pasival, aki nincs kibékülve a testével?
Figyelt kérdés
tegnap 21:08
1/3 anonim 

válasza:

Először is, én nem annyira ismerek olyan tinit, aki teljesen meg van elégedve a testével, lányként én sem vagyok, így nem lenne problémám azzal, ha a fiú sincs, legalábbis egy egészséges szinten. Szerintem van a nem kibékültségnek egy olyan szintje, ami már lehet túl sok lenne nekem, de persze ha a barátom ilyen lenne, próbálnám támogatni, hogy jobban elfogadja önmagát, vagy változtasson olyan dolgokon, amiken tud.
2/3 anonim 

válasza:

A mértékétől függ. Egyetértek #1-es válaszával, valóban ritka az olyan tini, aki elégedett magával, ami egy bizonyos szintig nem is baj. Viszont ha nagyon durván nem elégedett magával, az hosszú távon problémás lehet.
3/3 anonim 

válasza:

Attól függ. Ha állandóan szóba hozná, hogy ő így csúnya, meg úgy fáj az élet (főleg ha semmit nem is tesz ellene), az más, mintha szimplán csak önbizalomhiányos valamilyen szinten. Ez utóbbi természetesen nem jelentene gondot, amennyiben emberileg rendes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!