Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk összejönnétek olyan lánnyal aki szorongó, stresszes, érzékeny?
Figyelt kérdés
Persze nem durva állapotokra gondolok, meg pszichiátriai betegségekre, csak ha mondjuk egy lány, aki alapvetően szeret élni és vidám, mégis szorongok sokminden miatt, túlstresszel, túlgondol dolgokat, "fél" dolgoktól, és mondjuk apróságokra is érzékeny?
Mennyire zavaró ez nektek?
tegnap 18:45
1/7 anonim válasza:
Én ilyen voltam fiúnak és utána is sokáig, megértem a hasonló problémával küzdőket, úgyhogy én összejönnék egy ilyen lánnyal adott esetben.
2/7 anonim válasza:
Igen, sok ilyen lány van, ha nem súlyos és nem befolyásolja a kapcsolatunkat, akkor persze.
3/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi hogy válaszoltatok:)
És úgy értettem hogy nem befolyásolja, max annyiban, hogy tényleg érzékeny, és gyakrabban sír
tegnap 19:30
4/7 anonim válasza:
A barátnőm ilyen, együtt vagyunk lassan 3 éve. Néha vannak nehéz pillanatok, de alapvetően nagyon jól megvagyunk.
6/7 anonim válasza:
Ha csak annyi, amit írtál, akkor persze.
7/7 Szabobianka3 válasza:
Én ilyen vagyok. Félek emberek közé menni mert szorongok. Sírok ha pl esküvőt látok neten. De aki ismer így szeret. Bár kapcsolatom sose volt rendes mert a hangulatom is változik. 32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!