Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! összejönnétek egy feminin alkatú sráccal? (vékony, alacsony)
Figyelt kérdés
máj. 12. 14:57
1/8 anonim válasza:
Nekem más típus az esetem, úgyhogy rohadt jó fejnek kéne lennie ahhoz, hogy érdekelni kezdjen.
2/8 anonim válasza:
Fiú vagyok. Ennek ellenére a lányoknál nem szokott nagy minusz lenni, ha valaki vékony. Nagyon az sem ha alacsony, bár ezt a lányhoz kell mérni, nem mindegy, hogy Ő mekkora.
3/8 anonim válasza:
Igen. Most is ilyen testalkatúval randizok, és nekem jó
5/8 anonim válasza:
Ezt így látatlanban nem tudom megmondani.
6/8 anonim válasza:
Ha tényleg feminin, akkor nem. De ez nem függ össze automatikusan sem az alacsonysággal, sem a vékonysággal.
7/8 anonim válasza:
A pénz egy Férfinak olyan, mint a smink a Nőknek. Ha egy Férfinak van pénze, ő nem lehet csúnya. Legyen pénzed és lesz Nőd is!
8/8 anonim válasza:
Köszönöm a Gollam kinézetű faszik nem okék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!