Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a gond az ilyen tinilánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gond az ilyen tinilánnyal? Változni fog?

Figyelt kérdés

Van egy 15 éves lány ismerősöm, érdeklik már a pasik, de azt mondja neki kisfiú nem kell, és elutasítja még a végzős 18-20 éveseket is.

Idősebbekkel akar ismerkedni. Ez később változni fog nála?

ma 10:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Semmi gond nincs vele, volt a praxisomban jó pár hozzá hasonló, mindkettőnk örömére. Küldd hozzám! 😜
ma 10:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs vele.
ma 10:29
 3/12 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Nem fog változni sok tini csaj ilyen
ma 10:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

26 évesen nekem is volt 16 éves barátnőm. Egyrészt tanultam még akkor, így nem voltunk jelentősen különböző életszakaszban. Másrészt elég kisfiús kinézetem volt még huszonévesen, ezért a korombeli lányok nem tekintettek partnernek.

Két évig tartott a kapcsolatunk. Ezalatt a lány mindenben túltett rajtam és érettségi után külföldre ment tanulni. Engem meg Magyarországhoz között a munkám akkor még. Jó volt ez a két év mindkettőnknek.

ma 10:40
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Nyami :P
ma 10:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog változni, mert ez a magszemélyiségből eredő preferencia. Az fog változni, hogy a saját életkora idővel utoléri a preferált korcsoportját.
ma 10:44
 7/12 A kérdező kommentje:

Mitől lett ilyen, hogy ilyen öregebbek tetszenek neki? 28-38 évesek kb így átlagemberekből.

Meg abból is fura volt, hogy pl ha beszélgettünk filmekről vagy előjött ilyen ismert színészekből is a 50-60 évesekre mondja hogy milyen jól néznek ki, pedig van sok ismert fiatal színész.

ma 11:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs vele.
ma 12:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Van ilyen.
ma 12:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha apakomplexusos, akkor nem fog változni. Ha csak játsza az agyát, akkor idővel (remélhetőleg) rájön, hogy nem a korkülönbség számít.

Egyébként érdekelne, hogy mit tudna ő nyújtani egy huszonéves pasinak, ha már ilyen kritikus a párkeresés területén.

ma 14:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!