Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lép felém?
Figyelt kérdés
Bátyámnak van egy jó haverja.Szeretik egymást.Egyik nap multkor,beszélgettek hívásban. Azt mondta bátyámnak,hogy én egy fokkal furább vagyok(témázgattak)azt mondta bátyámnak nézze meg az insta bióm.Emlékezett arra,hogy én milyen odézetet írtam ki.( Most ez így annyira lehet nem lényeg,de talán így kerekebb lesz a sztori)Aztán egyik nap liveoztam,és hülyéskedtem én,anyukám,és barátnőm.Itt annyi a lényeg,hogy ez a fiú egy másik férfit kinémított,aztán a fiú az én véremet is szívta(szoktunk igazából csipkelődni,amikor épp bátyámmal beszél telón,ilyesmi) Na,de a lényeg,hogy ebből a hülyéskedésből,stb az volt a végén,hogy anyum,és barátnőm azt mondta,hogy amúgy ez a fiú féltékeny volt.Kicsit bonyulult ezt így elmagyaráznom,de remélem érthető.Azt nem értem,ha tetszem is neki,miért nem lép felém? A fiú egyébként nagyképű,szóval ezért is nem értem mit gondoljak.én 20 éves vagyok,ez a fiú 17nov. 13. 18:28
1/3 anonim válasza:
Na ugyanaz a kisfiú kitalált egy újabb történetet
Sokáig tartott
2/3 A kérdező kommentje:
Barcsak az lenne,de nem az.Eleg baj igy is ez jekem,hogy elvileg tetszek neki,de azert nem tudom sose,hogy mi jar a fejeben😅a legszebb,hogy batyam se tudja.Mert ha tudna,akkor halisten elmondana nekem.
nov. 13. 18:50
3/3 anonim válasza:
Gondolom úgy véli, hogy nem lenne esélye nálad, ezért meg sem próbálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!