Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem ír, ha hónapokig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír, ha hónapokig minden nap beszéltünk?

Figyelt kérdés

Egy játékban ismerkedtem meg egy külföldi sráccal februárban, akivel akkor el is kezdtem beszélgetni. ‘Házasok’ voltunk a játékban, így értelemszerűen az üzenetváltások sem voltak barátiak, de aztán nyárra visszatértünk a baráti beszélgetésekhez. Barátként tekintettem rá, hiszen nem találkoztunk egyszer sem, viszont tudtam róla, hogy igazi személy és ha tudtunk volna személyesen találkozni akkor randira is elmentem volna vele, mivel tényleg minden megvolt benne, amit egy srácban keresek.

Februárban mentem volna egy hozzá közel lévő városba, és így lett volna lehetőség végre a találkozásra, amit meg is említettem neki még régebben. November elején volt a szülinapom, amikor rögtön éjfél után felköszöntött egy hosszú üzenettel, amiben leírta, hogy mennyire örül, hogy megismerhetett és hogy mennyire feldobom a napjait.

Erre egy héttel elköszöntünk egymástól este és másnap reggel nem írtam neki, mivel legutóbbi alkalmakkor én kezdeményeztem és szerettem volna megnézni, hogy ő ír-e.

Azóta majdnem két hét telt el és nem írt, nagyon nem értem a helyzetet, tekintve, hogy 9!!! hónapja beszéltünk minden nap, és egyikünknek sem volt megszokott az, hogy ne beszéljünk napokig meg hetekig.

Szerintetek mit csináljak? Tudom rá kéne írnom, de visszatart a büszkeségem, teljesen úgy érzem most, hogy az elmúlt 9 hónapnyi beszélgetés csak miattam volt, és ő nem is akarta.

nov. 17. 23:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
Ebbe te többet látsz mint kellene. 9 hónap beszélgetés az csak beszélgetés semmi több. Ő csak egy játszótársat lát benned akivel gépezés közben elüti az időt. Ébredj fel drága.
nov. 17. 23:18
 2/11 anonim ***** válasza:
38%
Lehetséges, hogy elkezdett többet érezni irántad, és úgy volt vele, hogy jobb nem beszélni veled, mert egy kapcsolatnak nincs nagyon esélye.
nov. 17. 23:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Azzal egyetértek, hogy csak beszélgetés, de egyrészt úgy beszéltünk, hogy már 5 hónapja nem játszom, másrészt pedig 0-24ben beszéltünk, úgyhogy ez kissé több volt a ‘akivel gépezés közben elüti az időt’ dolognál
nov. 17. 23:22
 4/11 A kérdező kommentje:

Az előző komment az #1-nek ment

#2 eleve nem barátian kezdődött a beszélgetés és találkoztunk is volna, de a férfiak logikáját sosem fogom megérteni haha

Köszönöm a választ!

nov. 17. 23:23
 5/11 anonim ***** válasza:
16%

#3 imádom ezt, amikor részleteket közöl valaki, majd ha megkapja az igazat, akkor előhúzza az ászokat.

Jó sok időtök lehet, ha megállás nélkül beszéltek... fogadd el a gyerek egy farokszívó és éretlen. Ha annyira akart volna téged, akkor találkozik veled ennyi idő alatt.

Persze te azt hiszed ő az alattomos tömőgép, aki megfelelő neked, hiszen sokat beszélgettek, te még szüz vagy, nem is szép, ő várt rád és itt az igazi.

Hagyd a gépezést és ne élj egy álomvilágban.

nov. 17. 23:27
 6/11 anonim ***** válasza:
16%

#4 köszönöm szépen! Magamtól is rájöttem.

Nem érted a férfiak logikáját? A ti esetetekben nem beszélünk férfiról. Logika esetében a másik félnél is el kellene gondolkodni :D

nov. 17. 23:29
 7/11 A kérdező kommentje:

#5 nem állhatnál messzebb az igazságtól lol

Nincsen semmi bajom az igazsággal ha normálisan közlik és nem ilyen alpári stílusban ahogy te tetted:D

nov. 17. 23:31
 8/11 A kérdező kommentje:
#6 22 vagyok de köszi az építő jellegűnek szánt kommentet😁 azért írtam ide, mert tudom gyerekes a kérdés, viszont visszajelzést akartam és nem hiszem hogy számít a kor jelen esetben
nov. 17. 23:34
 9/11 anonim ***** válasza:
23%
Egy chatbottal beszélgettél eddig nem vetted észre?
nov. 18. 05:45
 10/11 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem annyi, hogy neki nem jelentett ez semmi különöset. Ha te írtál neki, akkor eldumálgatott veled, de magától nem folytatná.
nov. 18. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!