Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány elkezdtem birni Elmentünk kajakozni sokat beszeltünk és még éjszaka 2 orat vele is feküdtem es mikor rosszat álmodtam átölelt és megfogta kezem Engem az zavar nem szereti kisseb fiukat 6 honapal kisebb vagyok Megváltozhat?
Figyelt kérdés
#szerelem #Kisseb fiu nagyobb lány
2023. máj. 28. 19:22
2/6 anonim válasza:
Amit mondott, az egyrészt egy racionális gondolat, másrészt szerintem nem 6 hónapra értette ezt.
3/6 hungarikum_202 válasza:
Először légyszíves tanulj meg magyarul, utána írd le a problémádat, mert borzasztó volt ez elolvasni. Nem is értem, hogy mit akarsz mondani.
4/6 hungarikum_202 válasza:
Amúgy a hónap is magasságot kifejező mértékegység? O.o
5/6 anonim válasza:
ne vedd magadra, vagy valamivel le akar koptatni vagy fene tudja, de ez elég erős jel
6/6 anonim válasza:
Persze, 6 hónaposan te már kajakozol, meg csajozol, persze ;DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!