Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen rohadt nyomorek mindenki?
Figyelt kérdés
Elegem van abbol h engem szolnak le ha buliba bejovok a pasiknak es en vagyok a ...nc mert a tobbiek rondak2018. máj. 3. 21:22
11/21 anonim válasza:
Könnyű nőcske vagy..Amilyen "szép vagy" olyan butus :) De hát senki se lehet tökéletes :)
12/21 anonim válasza:
Az ilyen nőktől fordul ki a gyomrom, mint te. Aki csúnya az nyomorék is egyben. Lehet kívülről szép vagy, de belülről ronda és férfiként mondom, de az ilyeneket csak megdugni szokás, mert senkinek sem kell egy ilyen nő. Ne csodálkozz, hogy egyedül fogsz meghalni 5000 macskával!
13/21 A kérdező kommentje:
sztem ti inkabb csak irigykedtem akik osszejonnek egy jo csajjal es itt szologattok be nekem emiatt mert veletek nem jonnek ossze
14/l
2018. máj. 7. 11:02
14/21 anonim válasza:
A "mindenki" kifejezés emberek egy olyan halmazát jelöli, amibe te is beletartozol.
15/21 anonim válasza:
Nagyon fiatal vagy kérdező hogy te itt pattogsz a többieknek,pedig csak az igazat írjuk,Nagy az egód,beképzelt büszke vagy aki él hal faszokért
17/21 anonim válasza:
#16 tényleg? Észre sem vettem :D
19/21 anonim válasza:
Imádom ezt az oldalt:D ertelmiségiek gyűjtőhelye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!