Léteznek még becsületes, megbízható emberek? Engem mindig mindenki ott basz át, ahol tud. :$ Én vagyok a nyomorék, hogy mindent elhiszek?
Ha mindent elhiszel, akkor igen, veled van a gond.
Sajnos rengeteg hazug, másokból hasznot húzó ember van. Szelektálni kell az adott dolgok között, mi valós, és mi nem.
Ha valaki nulla energia befektetésért pénzt kínál, az átver téged. Ha valaki csodaeszköz ad el, ami mindent gyógyít, ő is át akarna verni téged.
És még hosszasan folytathatnám a listát. Vegyél elő általános iskolás fizikai, matek, biológia könyveket. Ha azt megtanulod, amit ott tanulni kellett volna, máris töredéknyi ember marad, aki át tud verni téged :)
Hát igen, de én nem is az ilyen reklámoknak dőlök be. Engem konkrétan az úgynevezett "barátaim" árultak el, vertek át már nagyon sokszor, akikben megbíztam.
Próbáltam már megváltozni, de én nem vagyok olyan ravasz és rafinált észjárású mint egyesek. Mindenkiről jót feltételezek, amíg pofára nem esek. :(
Sokszor volt ilyen, és ezért nem tudok már senkiben megbízni a rokonaimon kívül.
Ha az általános iskolás tanulmányaimon múlna, akkor nem lenne ez a probléma.
13:37
Ez igaz, általában engem szoktak megtalálni. :(
Minel tobbet tapasztalok, annal tobb szituacioban jon ki, hogy magadon es a csaladon kivul senkire nem lehet szamitani (mar ha valaki szerencses, mert van, aki a csaladjara sem szamithat).
Baratok?? Ugy erted, erdek kapcsolatok? Ugyanis igazi baratja csak max. 1-2 van az embernek, ha szerencses. Ha nem szerencses, 1 sem. Amit te baratsagnak hiszel, az egy kapcsolatrendszer, amiben az emberek egymast akkor hasznaljak, amikor szukseguk van segitsegre. Ismerosoket baratodnak hiszel. Persze, hogy kihasznalnak. Naiv vagy.
"Próbáltam már megváltozni, de én nem vagyok olyan ravasz és rafinált észjárású mint egyesek. Mindenkiről jót feltételezek, amíg pofára nem esek. :( "
Azt mondják, ha ilyen típusú emberek irányítanák a világot, akkor soha nem lenne baj. De az a baj, hogy az életben valahogy mindig inkább azok kerülnek "fel", akikről a kérdésed is szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!