Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az én életemmel van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az én életemmel van mindenki elfoglalva?

Figyelt kérdés

Bocsi, ha rossz téma.

Szóval, összejöttem nemrég egy osztálytársammal, és nem is az hogy “titkoljuk” csak pl a suliban nem “esszük meg egymást”szerintünk nem az iskolában kell kiélni a szerelmi életünket, szerintem ez teljesen érthető.

De pl suli után ha elmegyünk valahova, és véletlen összefutunk más osztalytársakkal már röhögnek és adjak tovább az “infót” a többieknek.

Ma már ott tartott a dolog, hogy az évfolyamtársaim (akikkel életembe nem is beszéltem) arról beszéltek, hogy “Ú, igen, annak van pasija”.

Most komolyan, nem is ismernek, nincs jobb dolguk mint az én életemről beszélni? De nem csak ők, az osztályomból is 2-3ember rólam beszél az embereknek, pedig nem követtem el semmit, nem vagyok az osztály “sztárja”, inkább visszahuzodo vagyok, de vannak barátaim.

Miért rólam beszélnek az emberek? Olyan idegesítő. Mit tegyek hogy ne zavarjon? 16l

2018. ápr. 17. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Én les*a*om az életed , egy gonddal kevesebb... Szívesen.
2018. ápr. 17. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Mit vársz 14 fax cibálóktól? Életükben nem volt kapcsolatuk a többségnek így nem érthetik. Na és ha egy felnőtt el megy melletetek őt nem érdekli.
2018. ápr. 17. 16:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet. Nálunk is mindig ez volt. Én úgy vettem észre, hogy ezt csak az egoista "menő" réteg csinálja, akik lenézik a többieket, ezért viselkednek úgy, hogy "Jajj már ennek is van pasija/nője".

Azon kívül hogy leszarod őket, nem tudsz mást csinálni. De nyugi, gondolom még friss a kapcsolat, pár hét múlva meg már úgysem fogja őket érdekelni, addigra lesz érdekesebb téma is. Csak emiatt a ti kapcsolatotok a barátoddal nehogy megromoljon, amíg kivárjátok ezt az időt. (Láttam már ilyet)

2018. ápr. 17. 16:55
 4/6 anonim ***** válasza:

nyugi pár hét mulva le fognak szállni a témaról

kitartást

2018. ápr. 17. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert a szomszéd kertje mindig zöldebb.
2018. ápr. 17. 23:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért érdekel hogy jött-ment ismeretlen emberek miről beszélnek? Számít a véleményük? Nem. Akkor?
2018. ápr. 19. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!