Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen rohadt nyomorek mindenki?
Figyelt kérdés
Elegem van abbol h engem szolnak le ha buliba bejovok a pasiknak es en vagyok a ...nc mert a tobbiek rondak2018. máj. 3. 21:22
1/21 anonim válasza:
Nem a külsőd miatt vagy az, hanem mert ennyire nagyra vagy magaddal ;)
"mert a többiek rondák" Khmm
3/21 anonim válasza:
sztem te is ronda vagy, csak akik dugni akarnak azok nem válogatnak
4/21 A kérdező kommentje:
hat bocsi de kvara nem vok ronda
2018. máj. 3. 21:30
6/21 anonim válasza:
"rohadt nyomorek mindenki"
nem lehet hogy pont az a bajuk veled hogy ezt gondolod róluk?
7/21 anonim válasza:
Tudod nem csak az számít hogy ki hogy néz ki
8/21 anonim válasza:
Lehet, hogy nem vagy ronda, de aki ennyire ostoba és primitív mint te, annak az a buta, bamba, ostoba kifejezés kiül az arcára is. Ebből tudják, hogy meg lehet dugni és utána a haverokkal lesz mit kibeszélni, és együtt tudnak röhögni rajtad.
10/21 anonim válasza:
Szerintem inkább ne szólalj meg bulikban, mert utána tuti kiábrándulnak belőled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!