Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel az érzéssel?
Figyelt kérdés
Amikor meglátok egy szép lányt akkor elfog egy rossz érzés. És minnél tovább nézem/gondolok rá, annál rosszabb. És aztán általában mindig eszembe jut, hogy úgysem lenne egy olyan szép lánynál esélyem és hogy milyen szánalmas vagyok hogy azt képzelem, hogy egy ilyen szép lány akár hozzámszólna. Pontosan nem tudom leírni az érzést, de nagyon rossz.2018. ápr. 11. 21:13
1/5 anonim válasza:
Ha nem vagy magaddal megelégedve akkor miért nem jársz edző terembe vagy miért nem sportolsz valamit? Esetleg változtass a külsődön.Ha megvagy elégedve magaddal akkor könnyebb dolgod lesz a szép lányok terén, ők is jobban fognak hozzád állni, ha látják hogy nem utálod magadat.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az arcom nagyon ronda és azt nem tudom megváltoztatni sajnos.
2018. ápr. 11. 21:54
3/5 anonim válasza:
Ha gondolod küldj képet és megmondom a véleményem.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem szivesen kuldenek senkinek kepet. Meg valoszinuleg nem a tenyleges velemenyedet mondanad el rolam, hanem feljavitanad azt.
2018. ápr. 11. 23:35
5/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen érzéseim vannak, de én a szépekbe szinte azonnal beleszerettek...Én vagyok a hülye egyszerűen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!