Hogyan lehet ezzel az érzéssel együtt élni?
"az egyetlen dolgot amitől boldogok lehetnénk egész hátralevő életünkben"
Ilyen nincs ám!
Szerinted mi a boldogság?
Nem csak egyetlen dologtól lehetsz boldog, csak te azt hiszed. És amiért hiszel benne, valóra is válik, és csak arra koncentrálsz hogy ez nincs meg.
Képzeld el, mintha én meg akarnák mászni egy hegyet eszközök nélkül, ezt soha nem tudom elérni. Én belevagyok ebbe bolondulva, és csak erre figyelek, és figyelmen kívül hagyom a rakat más többi dolgot ami boldoggá tehetne, szóval egy csapdát csináltam magamnak tévhitekkel amiben csak szenvedek.
Hasonlót csinálsz te is.
Szerintem közhelyes, de az idő mindent megold.
Én pl. amikor szétmentünk az exemmel, és egyedül maradtam külföldön, azt hittem begolyózok.
Jó, hát nem egyszerű az élet, de változott azóta bennem ez az érzés.
Szóval, akármitől is érzed így magad, változni fog. Mert mindig minden változik. Türelem. :)
És ha padlón vagy, csak magadra számíthatsz igazán.
Mert amikor este mondjuk egyedül vagy, és nincs ott melletted senki, akkor neked kell tudni felemelni magad, és kihúzni a lelki mélygödörből. Okés?
Fel a fejjel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!