Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akiknek nincs kihez szólniuk,...

Akiknek nincs kihez szólniuk, szenvedünk-túlélünk együtt?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 9. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Ez mit takar?
2017. ápr. 9. 17:17
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Egy társ még nem megoldás az életre... Vannak dolgok, amit így is-úgy is magunk kell megcsinálni, átvészelni. Ha értelmes tevékenységet talál az ember magának, akkor nem fog feltűnni egy társ hiánya.
2017. ápr. 9. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Társas magány?
2017. ápr. 9. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Első vagyok, egyetértek a kettessel, de én ezt úgy értettem, hogy nem csak társa nincs a kérdezőnek, hanem barátai sem.
2017. ápr. 9. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Benne vagyok. Hozzám nem szól senki.
2017. ápr. 9. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Én már mindenre vevő vagyok, de tapasztalataim alapján az emberek még neten keresztül is elzárkóznak a másiktól. Életem során ez a legnehezebb időszak, konkrétan évek óta úgy érzem hogy az emberek totál lesz@rják a másikat, esetleg egy megnyugtatást szeretnének egy olyantól akinek rosszabb, szánalmasabb élete van az övénél. Sokszori próbálkozás után én már totál feladtam, hogy neten keresztül bárkivel meglehetne ismerkedni. Ha az embernek nincsen senkije, még barátai sem, úgy meg a való életben baromi nehéz ismerkedni.
2017. ápr. 10. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Túlélni? Csak ameddig muszáj, de ez megy egyedül is.
2017. ápr. 12. 00:17
 8/8 BlackDahlia válasza:

Itt vagyok :)

Akad azért pár barátnőm idekinn, de elég magányos tudok lenni néhanapján.

Szóval, mi baj?

2017. szept. 5. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!