Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan lehet ezzel az érzéssel...

Hogyan lehet ezzel az érzéssel együtt élni?

Figyelt kérdés
A tudattal, hogy az egyetlen dolgot amitől boldogok lehetnénk egész hátralevő életünkben, nem érdemeljük meg, nem érhetjük el.

2017. szept. 5. 22:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mindennek oka van. Vagyni es azt nem elerni, es ezt idoben eszrevenni, majd komolyan lemondani tudni rola, oriasi elettapasztalat.

Ideje lenne elkezdeni ertekelni azt, amid van, es amik (akik) nelkul valoban igen nehezze valna az eleted: minden erzekszerved, egeszseged? Anyagi hattered? Munkad? Szuleid talan? Millio dolog felsorolhato...

Vess szamot magadban azokrol a korulnenyekrol, amik (akik) ajandekok rad nezve, es igy felertekelodnek az eletedben ezek a kapcsolatok es fogalmak, es meglatod, hogy az elerhetetlen dolgok kisebb jelentoseget kapnak, es nem gatoljak, hogy az elerhetoekkel boldog legy. Tanulj meg lemondani, es egyensulyba kerulsz.

2017. szept. 6. 11:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Az örökbefogadásra még nem gondoltál? Sok nő dönt így,.
2017. szept. 6. 19:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Az élet számtalan lehetőséget ad, ezt a valamit is biztosan lehet helyettesíteni egy másik dologgal, tevékenységgel (kompenzálás).
2017. szept. 6. 22:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Noj fel. Majd elmulik.
2017. szept. 6. 23:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Amit az ember nem érdemelHET meg, az csupán anyagi dolog. Pl én sem érdemlek meg egy luxuskocsit, mert nem dolgozok eleget érte, szeretem, hogy van szabadidőm és életem.

Amire te gondolsz, az nem érdem kérdése. Kár túlmisztifikálni, piedesztálra emelni bármit is. Ha meg mégis ragaszkodsz a vágyad elérhetetlenségéhez, akkor tanulj meg elengedni.

2017. szept. 8. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!