Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem hiányzik nagyon?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem hiányzik nagyon?!

Figyelt kérdés

Nem tudom egyszerűen nagyon hiányzik az hogy valaki ÚGY szeressen. Hogy úgy öleljen, hogy úgy csókoljon, hogy hozzám bújjon és hogy hozzá tudjak bújni. Konkrétan nagyon durván szeretethianyom van.. normális ez?:(

17/l

2018. márc. 18. 23:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem neked nem csak a szerelem hiányzik,hanem a sex is,de ebbe inkább most Nemenjünk bele :D :D Az a baj veled hogy nagyon akarod..Hidd el van időd még bőven..a te korosztályodban rengeket olyan "kamasz" tini van aki álmodozik a szerelemről..Szóval ez normális dolog..2 választásod van.. Az egyik: ha már annyira akarod a szerelmet hogy ide kiírod hogy mi a "baj" akkor keress magad mellé egy személyt aki tetszik és szintén viszonozza az érzéseid illetve vágyaid.. (bár az a fiú dolga lenne hogy ő keresse fel a lányt,de mind1)...A második választás: ahhoz hogy eljöjjön a Nagy ő akkor türelmesnek kell lenned..Előbb vagy utóbb mindenkinek eljön az életébe az a személy akit keres..(szerelem)
2018. márc. 19. 09:37
 12/14 anonim ***** válasza:
inkabb nem irok semmit! Csak ezt
2018. márc. 19. 13:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja,ezzel egyedül vagy nálam bocs.Én pont az ellenkezője vok,a túl sok szeretettel meg lehet fojtani.De az tök normális amit te érzel,efelől ne aggódj.Mindenkinek másmilyen adag szeretetre van szüksége.16/L
2018. márc. 19. 13:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok. Nem egészséges egész nap ezen agyalni, úgyhogy én elterelem a gondolataimat, a barátaimmal, hobbiaimmal töltöm az időt. Ajánlom neked is, hogy találj valami más elfoglaltságot, erőltetni úgysem tudod, azzal nem lesz jobb.

17f

2018. márc. 19. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!