Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok! Nektek nem hiányzik az ölelgetés/ölelkezés? Vagy csak én vagyok így vele?
Figyelt kérdés
Csak én vagyok úgy vele, hogy borzasztóan jól esne néha csak úgy hosszan megölelni egy fiút? :D Annyi biztonságérzetet, és szeretetet nyújt...
(U.i.: nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést! Csak pusztán kíváncsi vagyok mások véleményére+unatkozom :D)
/17L/
2017. szept. 26. 18:36
1/18 anonim válasza:
Nekem is nagyon hiányzik :D
Én a fiú barátaimat szoktam akkor megölelni :DDD
16/L
2/18 anonim válasza:
Én nekem fiúként hiányzik nagyon, nap mint nap egy lányt megölelnem :( 16F
3/18 anonim válasza:
nekem is. Bújós típus vagyok minden lányt megölelnék aki nem büdös.
5/18 anonim válasza:
Szintén:) és néha olyan jó lenne a mellkasàn aludni, tényleg nagy biztonságot nyújt.. ohh megint elkezdtem àbràndozni:D
16/L
6/18 A kérdező kommentje:
A fiúbarátok ölelése nem rossz dolog, de a párod ölelése más érzés :3
Hát igen, én is csak álmodozok, ábrándozok.. sajnos. :D
Legalább látom, hogy nem vagyok ezzel egyedül. :/ :D
2017. szept. 26. 19:02
7/18 anonim válasza:
Nem nem
Nekem is kené a mindennapi ölelés, de sajnos eddig nem jött össze. 16L
8/18 anonim válasza:
Nekem is, meg ma előttem ült az egyik előadáson egy srác, és olyan szexi nyaka volt, hogy végig arról ábrándoztam miyen lehetne harapdálni meg puszilgatni:p
9/18 anonim válasza:
Szerintem azért hiányozhat, mert az érintés az egyik leg jobb módja az érzelmek kifejezéséhez, és lelkileg is közelebb hozza az embereket egymáshoz
10/18 anonim válasza:
én még nem csináltam ilyesmit, de én is néha erős vágyat érzek hogy megöleljek valakit. 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!