Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha hiányzik a szeretet és a lány közelsége?
Lassan egy éve leszek, egymagam és nagyon úgy érzem a belső jeleimből, hogy a szeretet és a lány közelsége hiányzik nagyon. Szeretném, ha lenne egy lány akivel boldog lehetnék, ölelgethetném, puszilgatni, vagy csak szimplán a szemeit nézni, sokat beszélgethetnék vele, találkozni vele, mindent sorjában csinálni, de egyszerűen nincs rá lehetőségem. Tudom, hogy nem szabad sürgetni a szerelmet sem, de egyszerűen a minden napomból hiányoznak a lányok, és szeretném ezeket most megélni, míg fiatal vagyok. Kicsit idősebb leszek, már 4 év múlva megint más lesz. És inkább most szerezzek tapasztalatot, mint később. Ugyan igaz, hogy később sem probléma, de inkább most.
Mondták azt is nekem, hogy csináljam azt amit szeretek. Nap mint nap azt csinálom, amit szeretek. Szeretek tanulni, és a hobbimmal is nap mint nap töltök. A másik boldogságom a lány lenne minden mértékben! És ezért érzem, hogy az életem nem teljesen kerek.
Szerintetek, mit tehetnék, mit tanácsoltok, hogyan terelhetném el a figyelmem? Vagy, hogy nyugtassam meg magam?
Előre is nagyon szépen köszönöm aki segít! 16/F
Köszi:) Ezzel csak az az egy nehézségem, van, hogy hiába tudom hogy nem szabad sürgetni, így még is úgy érzem, hogy ha nem figyelek rá oda, akkor két-három nap után visszacsap, mert meglátok egy szép párt és eszembe juttatja. De gondolom, ezeket le kéne győznöm és akkor könnyebb lenne.:)
Köszönöm, hogy írtál és a szép szavakat is :)
Szerintem viszont nincs igaza elsőnek. Bocs.
16 éves vagy, kérdező, mikor gyűjtsd be az első pofára eséseket, ha nem most? Mert pofára esések lesznek eleinte, ezt akár borítékolhatod is magadnak. De ezeken a kudarcokon keresztül leszel jobb ember, szerethetőbb partner, és ezeken keresztül tanulsz meg a női lélekkel bánni.
Természetesen később is begyűjthetők ezek a negatív tapasztalatok, de sokkal nagyobb szenvedés árán, mint most, serdülőkorban. És minél tovább húzod-halasztod, annál inkább fog hátráltatni a pofára eséstől való félelem.
Tisztára mintha én írtam volna, csak én lány vagyok. (és természetesen nem egy lányt szeretnék az életembe :D)
Hát, figyelj. Szerintem a sport erre nagyon jó. Ott eleve van egy közös érdeklődési körötök, amiről tudtok beszélni, ezen kívül teljesen kikapcsol, addig sem gondolsz ilyenekre, és még egészséges is. Vagy járj el a barátaiddal valahova, bárhova (ne bulikba, mert ott nem sok normális ember van), egyszerűen csak mozduljatok ki, azzal is több esélyed lesz találni valakit, mint ölbetett kézzel ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!